Αναλυτικά οι προβλέψεις κάθε ζωδίου για τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ! “ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.”

Αποκλειστικά οι προβλέψεις για το eviawoman.gr από την: 

Μαρίνα Αλεξιάδου – Αναλύτρια αστροψυχολογίας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Μήνας Φεβρουάριος, ένας μήνας όπου οι ενέργειες των πλανητών φέρνουν το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου, μέσα από ανατροπές, αποκαλύψεις, και αναποδογυρίσματα σε ότι πρόσωπα μοτίβα και διαλύει παντελώς τις ατσαλάκωτες και ανέκφραστες συμπεριφορές.

Ανοίγει με τις έντονες όμως ενέργειες του, όπου έρχονται μέσα από την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα και Υδροχόου και με την συμμετοχή του Ουρανού, όπου όλο το σχήμα γίνεται επάνω στις μεσαίες μοίρες του σταθερού σταυρού, εκεί όπου είχε γίνει η έκλειψη στις 8/11.

Όπως και ο Ιανουάριος έτσι και ο Φεβρουάριος είναι μήνας κλεισίματος εκκρεμοτήτων αλλά ταυτόχρονα φέρνει και τα μηνύματα, την μυρωδιά και το άρωμα των νέων ενεργειών, καθώς μεταφέρουν τις ενέργειες από τις πρόσφατες εκλείψεις (25/10 & 8/11). Και οι εκλείψεις είναι οι πόρτες όπου ανοίγει η μεγάλη ψυχή, είναι οι θύρες από το μέλλον, είναι τα μηνύματα και οι πληροφορίες όπου φέρνουν πρόωρα και γρήγορα το καινούργιο.

Ο Κρόνος είναι μια από τις ενέργειες επίσης που φέρνουν το τέλος, την ολοκλήρωση και το κλείσιμο, βρίσκεται ήδη στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, και τον επόμενο μήνα τον Μάρτιο θα περάσει στους Ιχθύες -όπου εδώ είναι το ζώδιο της ολοκλήρωσης .

Φέρνει το πέρας από την εμπειρία στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ο δάσκαλος , μια μαθητεία έγινε μέσα από κρίσεις και μεταμορφώσεις για να φέρει νέες συνειδητοποιήσεις, συμπεράσματα. Μέσα από τον πέρασμα του στον Υδροχόο οδήγησε τον καθένα από εμάς να ανακαλύψει την ομάδα όπου ανήκει, την οικογένεια που ανήκει, ποια είναι η αληθινή του φυλή.

Όλο αυτή η συνειδητοποίηση έγινε μέσα από την διαδικασία του διαχωρισμού, από την μια η ομάδα της αυθεντίας και της έκφρασης της καρδιάς, και από την άλλη η ομάδα του κατεστημένου που λειτουργεί μέσα από ατσαλάκωτα πρότυπα πρόσωπα και μέσα από τον κατώτερο νου του συμφέροντος.

Η διαδικασία αυτή ήταν βαθιά μέχρι την ρίζα, μέχρι τον πυρήνα, μέχρι το κέντρο της καρδιάς, καθώς ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου και σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται από το 2008 ο Πλούτωνας, πλανήτης του βάθους, του κρυμμένου, της αλήθειας στον πυρήνα της.

Από τον Μάρτιο περνάει στους Ιχθύες, όπου εδώ είναι το ψέμα, η πλάνη, τα μυστικά, το παρασκήνιο και έρχεται μαζί με τον Πλούτωνα από τώρα και όλο το 2023-2024 να φανερώσει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, τι έχει κρυφτεί υπόγεια από τις εξουσίες, τι υπόγεια παιχνίδια παίχτηκαν-ειδικότερα σε ότι αφορά ασθένειες, πανδημία και όλα αυτά όπου τα αναφέρω συνέχεια για όποιους με ακολουθούν.

Αυτή η ενέργεια έρχεται έντονα και μέσα από την Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου στην 2η μοίρα των Ιχθύων όπου συμμετέχει και ο Κρόνος στις 20/2. Και δηλώνει το φανέρωμα, το ξεσκέπασμα, το άνοιγμα σε ότι είχε κρυφτεί, η αλήθεια, το τέλος των ψευδαισθήσεων. Ο Πλούτωνας κι αυτός στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, κλείνει ένα μεγάλο κύκλο όπου άνοιξε από τον 2008, φέρνοντας επάνω τα μυστικά όλου του συστήματος και της Λερναίας Ύδρας, το κουτί της Πανδώρας ανοίγει με πολλούς να μην μπορούν να αντέξουν αυτά όπου αποκαλύπτονται. Αυτό είναι και το μεγάλο έργο, το κεφάλαιο της μετάβασης όπου ανοίγει τώρα και μέχρι το 2026.

Δύο μεγάλοι πλανήτες λοιπόν ετοιμάζουν κλεισίματα αυτό τον μήνα, όπου όμως φέρνει και την έναρξη σε νέα βήματα σχέδια όνειρα και επιθυμίες, καθώς η παλιά ραχοκοκαλιά του κόσμου διαλύεται, απογυμνώνεται η καθαρή ουσία, το ψεύτικο πεθαίνει εντός και εκτός. Η ψεύτικη πραγματικότητα αποκαλύπτεται συνεχώς, οι ψευδαισθήσεις διαλύονται, πλέον μόνο η φωνή της αλήθειας και της καθαρής ειλικρινής έκφρασης είναι ο μονόδρομος.

Όπως ανέφερα και στην αρχή του κειμένου, ο μήνας μπαίνει με την Πανσέληνο (5/2) στον Λέοντα, στο ζώδιο της καρδιάς, και απέναντι ο Υδροχόος- η αυθεντικότητα και η αλήθεια. Ο Ουρανός συμμετέχει με έντονο τρόπο, ο κυβερνήτης του Υδροχόου, και φέρνει αυτό ακριβώς το μήνυμα, η εποχή και η ώρα, ο χρόνος της αλήθειας, όπου η βιτρίνα , η παλιά επιφανειακή πραγματικότητα, όπου στηριζόταν επάνω σε ψεύτικη εικόνα κλισέ και προγραμματισμούς καταρρέει αυτό τον μήνα. Το καινούργιο, το καινοτόμο, το αυθεντικό, το αληθινό είναι αυτό όπου κάνει έντονη την παρουσία του, και ξεχωρίζει τους ανθρώπους μέσα από αυτές τις αρετές αι αξίες.

Να είσαι κι όχι να φαίνεσαι είναι το μότο, να είσαι η αλήθεια, αυθεντικός και αληθινός, κι όχι η εξωτερική εικόνα και η βιτρίνα όπου όμως δεν αντιπροσωπεύει αυτό όπου είσαι μέσα. Είναι οι νέες αξίες, οι νέες αντιλήψεις όπου φέρνουν νέα στηρίγματα στην ραχοκοκαλιά, στον κορμό του κόσμου.

Είναι η αύρα του διαφορετικού, της ανατροπής όπου γεμίζει το άρωμα της και αλλάζει, ανατρέπει το παλιό, με τα μοτίβα και τα πρότυπα του. Ανεξαρτησία, αυτονομία, η αλήθεια, η ισότητα και η δικαιοσύνη ανήκουν στον Ουρανό και στον Υδροχόο, είναι οι νέες αρχές / στηρίγματα, μαζί με την αυθεντικότητα που συνοδεύεται από την ακεραιότητα.

Εκείνοι όπου θα πορευτούν ομαλά Ουράνιο ταξίδι όπου βάζει τα θεμέλια της εποχής του Υδροχόου, είναι όσοι βάζουν καρδιά σε αυτό που κάνουν, και είναι αυθεντικοί κ ακέραιοι, είναι οι πράξεις τους κι όχι τα λόγια και η βιτρίνα που γυαλίζει αλλά θαμπώνει την όραση. Ο Άρης κι αυτός κινείται πλέον ορθός στους Διδύμους, μετά από μια μεγάλη πολύμηνη αναδρομή, όπου έφερε καθάρισμα και σβήσιμο σε ένα παλιό τρόπο σκέψης, αντίληψης και οπτικής, γειώνοντας τώρα νέες πληροφορίες, μια νέα γνώση και έναν καθαρότερο τρόπο αντίληψης μέσα από τις εσωτερικές μας αισθήσεις.

Μήνας Φεβρουάριος, καρμικοί κύκλοι σε ολοκλήρωση.

Το άρωμα και η μυρωδιά του διαφορετικού, της αλήθειας όπου δεν μπορεί άλλο να κρυφτεί, όπου έρχεται να αναποδογυρίσει πρόσωπα και μοτίβα πλαστά και ανέκφραστα, ψυχρά και ατσαλάκωτα και να ανεβάσει υψηλότερα εκείνους όπου δεν δίστασαν να τσαλακώσουν το εγώ τους και την εικόνα τους για να εκφράσουν και να υπερασπιστούν την αλήθεια που είναι ΜΙΑ. Πιο έντονα τις ενέργειες θα τις νιώσουν τα ζώδια που ανήκουν στα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος), και όσους έχουν πλανήτες εδώ σε αυτά τα σημεία. Μεταβλητά των πρώτων ημερών ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες). Παρορμητικά που έχουν πλανήτες στις μοίρες 27, 28, 29 (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Διαβάστε τον ωροσκόπο πρώτα και μετά το ζώδιο σας .

.

.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης είναι πλέον ορθός στους Διδύμους, οπότε ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για εσάς, καθώς είχατε μπει για ένα μεγάλο διάστημα στην εκκαθάριση σε παλιούς τρόπους και συμπεριφορές, το διάστημα όπου ήταν ανάδρομος.

Κι έτσι τώρα έχετε κάνει τις αναθεωρήσεις σας και έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας για να κάνετε τις αλλαγές και τις απαραίτητες διορθώσεις που θα φέρουν περισσότερη ισορροπία και αρμονία στην ζωή σας.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/1) φέρνει ολοκληρώσεις και τελειώματα σε ότι αφορά ερωτικά, ενώσεις  και δημιουργικά σχέδια, καθώς νέες συνειδητοποιήσεις και εκτιμήσεις έχουν έρθει στο φως, μέσα από διαφορετικό τρόπο αξιολόγησης, κι έτσι οδηγεί σε χωρισμούς και διασπάσεις στην ζωή σας. Ο Κρόνος ετοιμάζεται να περάσει στους Ιχθύες και ανοίγει το κεφάλαιο της ολοκλήρωσης σε όνειρα και στόχους, σε φιλίες και σε επιθυμίες, καθώς ο εσωτερικός κρυμμένος εαυτός σας αποκαλύπτει τα κρυμμένα θέλω και όνειρα σας.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (20/1) μαζί με τον Κρόνο φέρνει την εκκίνηση στο να βάλετε νέους σπόρους και νέα σοδειά δράσης για οράματα όπου δεν τολμήσατε μέχρι τώρα και να τα δείτε ολοκάθαρα, φέρνοντας σε ενδυνάμωση την πίστη σε επιθυμίες και όνειρα όπου όμως εκεί κρύβεται ο αληθινός σας εαυτός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για εσάς, καθώς ο Ουρανός είναι στο ζώδιο σας και να συμμετέχει έντονα στην Πανσέληνο στον Λέοντα, όπου ανοίγει τον μήνα στις 5/2.

Η Πανσέληνος (5/2) γίνεται στον άξονα οικογένεια και επάγγελμα και εκεί φέρνει ανατροπές, αλλαγές και αποκαλύψεις μέσα σε αυτούς τους χώρους, όπως και να δείτε κατά πόσο αυτό όπου προσφέρεται εκεί έξω, εκφράζει τον εαυτό σας και να τιμήσετε την δημιουργική φωτιά όπου έχετε μέσα σας.

Είναι η ώρα να εκφράσετε την φλόγα όπου έχετε μέσα σας με πιο αυθεντικό τρόπο και να εκδηλώσετε τα μοναδικά σας χαρίσματα και ταλέντα στον κόσμο. Ο Κρόνος ολοκληρώνει το πέρασμα του στον Υδροχόο, όπου έφερε δοκιμασίες αλλά και ανταμοιβές – ανάλογα με την αφοσίωση και την προσπάθεια όπου πράξατε- στον χώρο της καριέρας σας. Περνάει στους Ιχθύες για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο δοκιμασιών και εκκαθάρισης στον χώρο των φίλων και των στόχων.

Συμμετέχει στην Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (20/2), ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο φέρνοντας ξεκαθαρίσματα σε φιλικές παρέες και ομοϊδεάτες, για να δείτε ρεαλιστικά και ξεκάθαρα με ποιους πορεύεστε και το μέλλον όπου μέχρι τώρα σχεδιάζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2), γίνεται στον άξονα της πληροφορίας και αντίληψης, και φέρνει ξαφνικές αναλαμπές και φλασιές αλήθειας μέσα σας, ωθώντας στο να υποστηρίξετε με περισσότερο σιγουριά τις δράσεις σας και τις αποφάσεις σας. Φέρνοντας σας σε διάσπαση όμως με άτομα όπου δεν υποστηρίζουν τα σχέδια σας και την αλήθεια σας, κι έτσι να αναθεωρήσετε την στάση σας και να συνδεθείτε μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο.

Ο Άρης όπου βρίσκεται στο ζώδιο σας εδώ και μήνες, είναι ορθός πλέον και γειώνει έναν καινούργιο τρόπο δράσης και συμπεριφοράς, ενώ φέρνει προς τα έξω μια πιο χαρούμενη και φωτεινότερη έκφραση του εαυτού σας, μετά από διορθωτικές κινήσεις όπου κάνατε τους προηγούμενους μήνες.

Ο Κρόνος ετοιμάζεται να περάσει μέσα στους Ιχθύες, στον χώρο του επαγγέλματος και της δημόσιας εικόνας σας, και να φέρει το αποτέλεσμα από όλη την προηγούμενη προσπάθεια σε ένα 14ετή κύκλο όπου φέρατε.

Μαζί με τα φώτα στις 20/2 συμμετέχει στη Νέα Σελήνη του μήνα, και ανοίγει εκεί ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα πορεία και κατεύθυνση σε ένα χώρο επαγγελματικό ή μέσα από ένα ρόλο/θέση όπου καλείστε να φέρετε, μετά από τις συνειδητοποιήσεις, την σοφία όπου αποκομίσατε και την προετοιμασία όπου κάνατε τα 2 τελευταία χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2) γίνεται μέσα στον χώρο των οικονομικών και της αξίας όπου δίνεται στον εαυτό σας, και εδώ φέρνει μια ολοκλήρωση σε ένα τρόπο ζωής μέσα από συνειδητοποιήσεις όπου έρχονται στο φως για τον εαυτό σας και τον τρόπο όπου συνδέεστε με άλλους.

Καλείστε να φέρετε αυτοφροντίδα αυτοαγάπη, και υποστήριξη σε αυτά όπου εσείς εκτιμάτε, να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, κάτι όπου οδηγεί σε διαμάχες και συγκρούσεις με άλλους, από τον χώρο των φίλων σας, όπου δεν σέβονται τον χώρο σας και τον χρόνο σας.

Ο Κρόνος κλείνει ένα κεφάλαιο 2,5 χρόνων στον Υδροχόο, όπου έφερε βαθύτητα και ρεαλισμό στα κίνητρα των άλλων απέναντι σας, και αυτό σας οδήγησε σε μια τάση απόσυρσης και μοναχικότητας. Πρόκειται να περάσει στους Ιχθύες στον χώρο της αναζήτησης και της μεταφυσικής, και ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο και όραμα ζωής όπου έρχεται μέσα από τα βαθύτερα σας θέλω, και στο να βάλετε τις βάσεις για την υλοποίηση του.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (20/2) όπου συμμετέχει κι ο Κρόνος μαζί, φέρνει στο φως ένα νέο μονοπάτι, ένα νέο σχέδιο ζωής, όπου σας δίνει μια καινούργια ελπίδα και μια νέα οπτική ζωής για να πραγματώσετε και να φέρετε σε πέρας.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας (5/2), φωτίζει κ αποκαλύπτει πλευρές του εαυτού σας και των προσωπικών σας σχέσεων, ωθώντας σας να φέρετε νέες ισορροπίες και να δείτε καθαρά τον εαυτό σας και τους άλλους φέρνοντας τις απαραίτητες αλλαγές και εκκαθαρίσεις όπου χρειάζονται.

Η πραγμάτωση των στόχων σας και η επιθυμία φιλοδοξιών σας, φέρνει έριδες διαμάχες και την αποκάλυψη της αλήθειας των άλλων.

- Διαφήμιση -

Ο Κρόνος κλείνει τον κύκλο του στον Υδροχόο μετά από 2,5 χρόνια, στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας κι έφερε εκεί τελειώματα εκκαθαρίσεις και σοβαρές αποφάσεις, κυρίως ωριμότητα κ ρεαλισμό σε αυτόν τον χώρο.

Συμμετέχει στην Νέα Σελήνη του μήνα (20/2), κ φέρνει βαθύτερες συνειδητοποιήσεις στον τρόπο όπου ενώνεστε και μοιράζεστε την ενέργεια σας και την ζωή, και διαλύει την πλάνη και την σύγχυση όπου είχε υπάρξει σε αυτές, φέρνοντας απογοητεύσεις αλλά και την ώθηση για απομόνωση που όμως οδηγεί στο να βρείτε νέες δυνάμεις και στόχους μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2), γίνεται μέσα στον χώρο της ενδοσκόπησης και της ένωσης με τον εσωτερικό εαυτό, και σας οδηγεί στο να έρθετε σε ένωση με το ψυχικό σας αόρατο κομμάτι, να συνδεθείτε με αυτή σας την πλευρά, κάτι όπου για ένα ζώδιο εντελώς ρεαλιστικό και πραγματικό είναι έξω από τον εαυτό σας,

Κι όμως η νέα εποχή όπου έρχεται μέσα από τα μηνύματα των ενεργειών σας οδηγεί σε αυτή την σύνδεση κι έτσι να εκτιμήσετε και τα ψυχικά σας θέλω, την επιθυμία για χαλάρωση, για ηρεμία κι έτσι να δείτε με διαφορετικό τρόπο το πως λειτουργείτε στην εργασία σας και στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Ο Κρόνος ολοκληρώνει το πέρασμα του στον Υδροχόο, όπου έφερε εδώ και 2,5 χρόνια συνειδητοποιήσεις σε ότι αφορά τον χώρο της εργασίας σας και την καθημερινότητα σας, ζητώντας σας εκεί να φέρετε νέες ισορροπίες και να δείτε ότι εκτός από υποχρεώσεις και ευθύνες, υπάρχουν και τα θέλω της ψυχής.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες με τον Κρόνο να συμμετέχει εκεί (20/2), φέρνει ρεαλισμό και καθαρότητα στο να δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να συνεργαστείτε με τους άλλους, είτε από τον χώρο του γάμου σας και τον σύντροφο σας, είτε σε επαγγελματικές σας συνδέσεις, μέσα από νέες ισορροπίες και με σεβασμό στο μοίρασμα των υποχρεώσεων και ευθυνών.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2) σας οδηγεί στο να δείξετε σιγουριά και αποφασιστικότητα για να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας, ειδικότερα εκείνους όπου σας βοηθούν στο να εκδηλώσετε με καθαρότητα και αυθεντικότητα την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας.

Στόχοι και επιθυμίες όπου φέρνουν περισσότερο χαρά και ενθουσιασμό στην ζωή σας είναι η ώρα για να τους τιμήσετε, όπως και τα πρόσωπα εκείνα με τα οποία σας βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σας.

Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες για τα επόμενα 2 χρόνια, και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον χώρο της εργασίας σας και της καθημερινότητας σας, και το πρώτο σινιάλο το βλέπετε στη Νέα Σελήνη (20/2) όπου γίνεται στους Ιχθύες, και φανερώνει προς τα έξω την φαντασία και την καλλιτεχνική σας φύση σας με πρακτικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης κινείται ορθά και με ταχύτητα στους Διδύμους, φέρνοντας επάνω δράση για τους βαθύτερους στόχους σας, ενώ η ενέργεια δίνεται σε ότι αφορά οικονομικά θέματα όπου μοιράζεστε μαζί με άλλους.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2) γίνεται στον επαγγελματικό σας χώρο, και σας ωθεί στο να γίνεται πιο δημοφιλής στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και μέσα από την θέση ή ρόλο όπου σας δίνεται εκεί να μπορέσετε να τιμήσετε και τους άλλους που είναι στον ίδιο χώρο ισότιμα και να ηγηθείτε με αξιοπρέπεια αξιοπιστία.

Ο Κρόνος τελειώνει την πορεία του στον Υδροχόο μετά από 2,5 χρόνια στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού όπου έφερε εκεί δοκιμασίες και απομόνωση, και περνάει στους Ιχθύες φέρνοντας σας σε επαφή με τον εαυτό σας κοιτάζοντας την ζωή μέσα από μια πιο ώριμη και ενήλικη στάση.

Όλο αυτό το σημείο έρχεται επάνω , το σύνθημα μέσα από την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες όπου συμμετέχει και η ενέργεια του Κρόνου, και δίνει το σήμα της έναρξης να τιμήσετε την ζωή με διαφορετικό και ειδικότερα πιο συγκεντρωμένο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκός μήνας για το δικό σας ζώδιο καθώς ο Δίας ο πλανήτης σας είναι στον χώρο της διασκέδασης και των ερωτικών, και σας δίνει αισιοδοξία και ενθουσιασμό στα επιχειρήματα σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2) φέρνει την αυτοπεποίθηση και την ώθηση σε νέα σχέδια και οράματα, τα οποία όμως χρειάζεται να φέρετε και σε πράξη και να μην μείνετε μόνο στις ιδέες.

Ενώ η ελπίδα και η πίστη στις ιδέες σας, σας οδηγεί στο να τις εκφράσετε με έντονο τρόπο, κάτι όπου μπορεί να φέρει διαχωρισμό σε σχέσεις και συγκρούσεις στις καθημερινές επαφές σας. Ο Κρόνος σύντομα περνάει στους Ιχθύες και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον χώρο της οικογένειας για τα επόμενα 2,5 χρόνια, φέρνοντας εκεί ενδοσκόπηση αλλά και ευθύνες, ανοίγοντας ένα κεφάλαιο ωριμότητας στην σχέση με τον εαυτό σας.

Αυτό το κεφάλαιο ξεκινάει από αυτό τον μήνα στην Νέα Σελήνη (20/2) όπου γίνεται μέσα στον χώρο της οικογένειας και οικίας και σε επιρροή από τον δάσκαλο Κρόνο, φέρνοντας μάζεμα ενέργειας, και την ώθηση στο να κλείσετε κεφάλαια με το παρελθόν, ανοίγοντας νέα που σας δίνουν περισσότερο ελευθερία και ένωση με την αλήθεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος ο κυβερνήτης σας κλείνει ένα κύκλο 2,5 ετών, και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σας. Να θυμάστε ότι η ζωή σας αλλάζει μέσα από την πορεία του Κρόνου, κάθε 2,5 χρόνια, κλείνετε κύκλους και ανοίγετε νέους.

Αφήνει τον χώρο των οικονομικών σας όπου σας έφερε περιορισμούς, αλλά ταπεινότητα και μάζεμα τα οποία ήταν απαραίτητα, και περνάει σε έναν νέο χώρο, αυτόν της σκέψης και της επικοινωνίας ανοίγοντας εκεί ένα νέο κεφάλαιο μαθητείας.

Βέβαια το μάζεμα στα οικονομικά και η αλλαγή στάση ζωής και εκτίμησης θα συνεχίσει για τα επόμενα 20 χρόνια, καθώς εδώ περνάει ο Πλούτωνας, αλλά αυτό θα αναλυθεί σε επόμενα άρθρα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2) φωτίζει τις πιο στενές σας συνδέσεις και τα θέλω των άλλων, φέρνοντας συγκρούσεις σε θέματα αξιών οικονομικών και εκτίμησης της ζωής, ενώ αλήθειες αποκαλύπτονται όπου φέρνουν αποστάσεις.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (20/2) μαζί με Κρόνο, φέρνει ρεαλισμό και την ωμή πραγματικότητα στις κοντινές σας επαφές και συνδέσεις με τον συγγενικό και καθημερινό σας χώρο, οδηγώντας σας να βάλετε όρια στον τρόπο έκφρασης σας, αλλά και όρια σε όποιους δεν εκφράζονται με σεβασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός ο κυβερνήτης σας βρίσκεται στον Ταύρο και στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, και ειδικά αυτό τον μήνα φέρνει εκεί αναστατώσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις, καθώς η Πανσέληνος στον Λέοντα γίνεται στον χώρο των προσωπικών σας σχέσεων, και φέρνει εκεί αιτήματα, να δώσετε προσοχή, να σεβαστείτε άλλους, αλλά και να απαιτήσετε και οι άλλοι να σας τιμήσουν.

Φέρνει τις διαφορές στην επιφάνεια μέσα από συγκρούσεις, ενώ η λύση και η διέξοδος έρχεται με το αλλάξετε και να μεταμορφώσετε τον τρόπο όπου λειτουργείτε στον επαγγελματικό και εξωτερικό σας χώρο, να φέρετε εκεί τις ισορροπίες όπου χρειάζονται.

Ο Κρόνος όπου είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, αλλάζει θέση και περνάει στους Ιχθύες, μετά από ένα διάστημα 2,5 ετών στο ζώδιο σας, όπου όμως βοήθησε στο να φέρεται όρια σε συμπεριφορές και να φέρεται το μέτρο και την λογική όπου χρειαζόταν.

Περνάει στον χώρο των οικονομικών σας για τα επόμενα 2,5 χρόνια και σας ωθεί να δείξετε εκεί προσοχή και συγκέντρωση στο πως θα θέλατε από εδώ και πέρα να χτίσετε την ζωή σας, ποια είναι τα θεμέλια και τα πιο σημαντικά σημεία όπου θέλετε να έχετε για να νιώθετε ασφαλείς. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (20/2) γίνεται ακριβώς εκεί και μαζί με τον Κρόνο, σας βοηθάει να δείτε με σοβαρότητα και έλεγχο, και πειθαρχία το πως θέλετε να δομήσετε την ζωή σας και να την χτίσετε από την αρχή .

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε μαζί με Υδροχόους οι πρωταγωνιστές του μήνα, καθώς και η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σας, αλλά και ο Κρόνος η μαθητεία, ο μεγάλος δάσκαλος περνάει σε εσάς, φέροντας μετά από 28-30 χρόνια τα αποτελέσματα από ότι έχετε πράξει.

Ανοίγει ένα νέο κύκλο διαδρομή και πορεία, μια νέα κατεύθυνση, όπου πλέον είστε πιο συνειδητοί και πιο ώριμοι, και σας ωθεί να δείτε ρεαλιστικά τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας, να δείτε την πραγματικότητα, και να υπερασπιστείτε τα θέλω σας, βάζοντας όρια σε άλλους.

Χρειάζεστε την πραγματικότητα όπου φέρνει ο Κρόνος, όπου έρχεται να διαλύσει όποιες ψευδαισθήσεις υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια, και να διαλύσει την πλάνη, ενώ όμως αν είστε από αυτούς που έχετε καθαρή αντίληψη της πραγματικότητας, κι έχετε ενώσει την αθέατη αόρατη πλευρά με την ορατή, και εργάζεστε για τα όνειρα σας, τότε ξεκινάει μια πορεία ανταμοιβής στην εργασία σας.

Η Πανσέληνος που γίνεται στην αρχή του μήνα στον Λέοντα ( 5/2), σας φέρνει την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά όπου χρειάζεστε στο έργο και στην υπηρεσία σας, και στο να φέρετε σε πέρας ευθύνες στο λειτουργικό κομμάτι της καθημερινότητας σας, να έρθετε πιο κοντά στο εδώ και τώρα, και να πάρετε την απόσταση όπου χρειάζεστε από τον κόσμο της φαντασίας και του ιδεαλισμού.

.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!