Απρίλιος 2024 : Προβλέψεις για όλα τα ζώδια-Η ΚΑΡΜΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ…

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια Αστροψυχολογίας

- Διαφήμιση -

Μήνας σημαντικός και ιδιαίτερος που φέρνει μαζί του πολλές νέες ενέργειες, αλλά και διαφορετικές. Θέλει προσοχή κ παρατήρηση σε κάθε τι που γίνεται και συμβαίνει, είτε μέσα μας, είτε έξω από εμάς, είτε γύρω στο κοσμικό σκηνικό όπου αυτό τον μήνα θα είναι πολύ έντονο .

Ξεκινάει με τον Άρη να είναι στους Ιχθύες όλο τον μήνα, και ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού, του ζωδίου που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στις 8/4. Τα δύο φώτα μαζί με Χείρωνα στην 20η μοίρα συναντιούνται για να ορίσουν την νέα κίνηση στην διαδρομή της εξέλιξης μας, ατομικά και συλλογικά.

Είναι η εκκίνηση όπου καθώς γίνεται μέσα από τις ενέργειες της έκλειψης στον Κριό, δηλώνει ένα κοσμικό νέο ρυθμό, όπου φέρνει τέλος σε παλιές κυβερνήσεις, σε παλιές αρχηγίες, και σε παλιά σημαντικά πρόσωπα όπου άλλο ήταν και άλλο φανέρωναν έξω στον κόσμο.

Ο Άρης λοιπόν είναι η σημαντική ενέργεια μέσα στον μήνα όπου δίνει τον ρυθμό και τον τόνο, και ορίζει τον παλμό της νέας κατεύθυνσης, καθώς ολοκληρώνει και φέρνει τέλος σε ό,τι παλιό. Μέσα στους Ιχθύες όπου είναι το ζώδιο της ολοκλήρωσης, φέρνει ώθηση στο να έρθει επάνω ό,τι παρασκηνιακό υπήρξε σε πρόσωπα με ρόλο αρχηγίας.

Ο Άρης θα πλησιάσει τον Κρόνο και θα κάνει μια δυνατή σύνοδο μαζί του τις μέρες γύρω από την έκλειψη στον Κριό (8/4), τον πλανήτη του τέλους των ορίων και του χρόνου, έρχεται να φέρει τέλος σε ένα τρόπο δράσης ή κίνησης όπου περιείχε πλάνη, εξαπάτηση, ψέματα και υπόγειες τακτικές.

Το διάστημα στο πρώτο μισό του Απριλίου θα χαρακτηριστεί από αυτή την ενέργεια όπου έρχεται να παγώσει τον χρόνο, να φέρει ακινησία, μπλοκαρίσματα και τέλος σε τακτικές υποχθόνιες και σε συμπεριφορές δόλου και εξαπάτησης. Πιο έντονο σε όσους λειτουργούν με πονηριά και διπλή κατεύθυνση, ασυνείδητα ή και ηθελημένα για το δικό τους συμφέρον και όφελος.

Καθώς ο μήνας ανήκει στην ενέργεια του Κριού όπου εκεί θα είναι ο Ήλιος μέχρι τις 19/4, θα χρειαστεί πολύ προσοχή και παρατήρηση στις κινήσεις μας, να μην βιαζόμαστε αλλά να λειτουργήσουμε την ενέργεια στο υψηλότερο της δυναμικό.

Δηλαδή στο να χτίσουμε βήμα – βήμα μια πιο συνειδητή συμπεριφορά, να είμαστε ρεαλιστές και συνειδητοί στο τι πράττουμε, αλλά κυρίως να εκδηλώσουμε την ενέργεια προς κάτι ανώτερο υψηλότερο, μέσα από μια πνευματική δράση.

Μπαίνει φρένο σε ό,τι ψεύτικο, πέφτει όλο το εξωτερικό σκηνικό, φανερώνονται τα κόκκαλα, ο σκελετός,  αυτό που είναι, γίνεται ένα ξεγύμνωμα. Ενώ όμως από την άλλη δίνεται έναρξη στην πνευματική δράση.

Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Άρης περνάει μέσα από τις πύλες του Κρόνου και του Ποσειδώνα, φέρνοντας διάλυση χάος αλλά και σύγχυση σε όσους κινούνται σε δύο βάρκες, έχουν άγνοια, ή εξαρτούνται από υλιστικά συμφέροντα. Θα είναι καλύτερος και πιο βατός σε εκείνους που είναι στην αυτογνωσία και στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις, εμπιστεύονται το αόρατο, την διαίσθηση και την φωνή της ψυχής τους.΄

Στο πέρασμα αυτό της διάλυσης, τα υλικά μας σώματα εξασθενούν, τα αιθερικά αόρατα ενισχύονται, και στην μετάβαση αυτή χρειάζεται προσοχή καθώς θα είναι ένα διάστημα που μπορεί να φέρει κόπωση και σωματική αδυναμία. Προσοχή σε κρυολογήματα, ιώσεις και ασθένειες. Στο δεύτερο μισό θα είναι καλύτερο, πλην όμως με προσοχή, παρατήρηση και αργά βήματα πάλι.

Στις 21/4 έχουμε την μεγάλη σύνοδο Δία Ουρανού στην κρίσιμη μοίρα Ταύρου, όπου ήδη λειτουργεί από τον Μάρτιο, αλλά τώρα έρχεται σε κορύφωση, και φέρνει εξελίξεις  και κυρίως την μαζική δίψα για αλήθεια και δικαιοσύνη.

Δικαιοσύνη ο Δίας, αλήθεια και το άνοιγμα της οι Δίας και Ουρανός, άρα έχουμε φωτιές και εκρήξεις θετικές που φέρνουν απρόβλεπτα γεγονότα που έρχονται να αλλάξουν με θετικό τρόπο τις ζωές μας για τα επόμενα 14 έτη σταδιακά. Στις 24/4 λίγες μέρες μετά, γίνεται μια πανσέληνος έντονη και εκρηκτική στον Σκορπιό, όπου έρχεται να φέρει ανατροπές και γκρεμίσματα σε θέματα που αφορούν οικονομικά, ασφάλειες και ζωή.

Τέλος όλο τον μήνα από τις 1/4-26/4 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Κριό, κι αυτό θα φέρει πολλές πληροφορίες νέες στο φως, πολλές ειδήσεις, παλιές επιλογές και ειδήσεις θα αναθεωρηθούν, ενώ θα βγουν πληροφορίες που έχουν να κάνουν με υγεία, θεραπείες, τέχνη, και ό,τι έχει να κάνει με θέματα φωτιάς, ταχύτητας και κίνησης,

Όλος ο μήνας δεν είναι καλός για να κάνουμε νέα βήματα, να αποφασίσουμε σημαντικές ενάρξεις, χειρουργεία ή να κάνουμε αγορές, καθώς μετά μπορεί να το μετανιώσουμε.

Επίσης όσοι ταξιδέψετε πολύ καλή οργάνωση, συγκέντρωση και προσοχή στα πράγματα σας.

Τα μεταβλητά ζώδια θα είναι εκείνα που θα έχουν τον πρώτο ρόλο με τον Άρη να είναι στους Ιχθύες, προσοχή σε ιώσεις και στα σώματα σας, όπως και όχι βιασύνες.

Τα παρορμητικά η έκλειψη στις 8/4 τα αφορά, κάτι μπαίνει σε τέλος και κάτι άλλο έρχεται σε ξεκίνημα για να έρθει σε έναρξη από Μάιο .

Τέλος τα σταθερά είναι λίγο διφορούμενες οι ενέργειες, έχουν Δία Ουρανό που ωθεί σε εξέλιξη πρόοδο και καλεί στο να αφήσουν το παλιό εγωιστικό υλιστικό μοτίβο, και να ενωθούν με την ενέργεια της αγάπης για αλήθεια και δικαιοσύνη.

Παρακάτω η ανάλυση για κάθε ωροσκόπο/ ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Ή μεταμόρφωση στους στόχους κ στις επιδιώξεις σας που έχει ξεκινήσει, φέρνει την διάθεση για απομόνωση κ περίσκεψη όλο το μήνα.

Κεφάλαια σημαντικά στην ζωή σας κλείνουν, ενώ η έκλειψη στο ζώδιο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για εσάς που μπορεί να είναι θεραπευτικό ή όχι.

Εξαρτάται κατά πόσο έχετε κάνει δουλειά με τον εαυτό σας.

Όλο τον μήνα ένα παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει κ χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Ο ανάδρομος Ερμής όλο τον μήνα, φέρνει περίσκεψη κ αναθεώρηση στην προσωπική σας διαδρομή κ σε κινήσεις που είχατε κάνει όλο τον προηγούμενο μήνα να επανεξετάζονται.

Κάποιες πληροφορίες που λάβατε ή θα λάβετε θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο που αφορούν τις συνδέσεις κ επαφές που είχατε το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μεταμόρφωση κ η μεγάλη αλλαγή που έχει ξεκινήσει στον επαγγελματικό σας κ κοινωνικό σας χώρο, σας φέρνει σε μια έντονη δραστηριότητα όλο τον μήνα με φίλους, ομάδες κ πολλές επαφές εκεί σε μεγάλους κύκλους.

Παρόλα αυτά εκεί πρόκειται να έρθουν κ πολλές απογοητεύσεις ή ρεαλισμοί, για να οδηγηθείτε σε ένα ξεδιάλεγμα ή και σε σοβαρές αποφάσεις κ επιλογές μετά από Μάιο.

Η έκλειψη στον Κριό φέρνει έναρξη σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση στο νοητικό σας, ενώ αν ήδη είστε εκεί κάτι καινούργιο ετοιμάζεται, μια νέα σπορά γίνεται εκεί.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει  αναθεώρηση κ περισυλλογή για θέματα ασφάλειας κ ζωής κ σας οδηγεί σε μια επανεξέταση των βασικών σας αναγκών κ προτεραιοτήτων σας.

Ένας μήνας που ανοίγει τα ταξίδια είτε κυριολεκτικά, είτε νοητικά, και μέσα από αυτά θα έρθετε σε ένωση και θα βρεθείτε και με άλλα άτομα όπου είναι επεκτατικά και έχουν μια κοινή αντίληψη με την δική σας κοσμοθεωρία

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανανέωση κ αναγέννηση σε ένα νέο μονοπάτι ζωής σας οδηγεί να φέρετε διάλυση κ ολοκλήρωση σε θέματα καριέρας κ επαγγελματικών επιδιώξεων.

Αν δείτε ότι κάτι δεν προχωράει μην το ζορίζετε, μπορεί να ήρθε το τέλος χρόνου σε ένα είδος ή χώρο εργασίας.

Μια έναρξη γίνεται με την έκλειψη στον Κριό (8/4) που σας φέρνει πιο κοντά σε στόχους κ επιθυμίες που συμβαδίζουν με την ιδεολογία σας.

Παράλληλα φίλοι σας βοηθούν προς τα εκεί κ οι κοινωνικές σας επαφές.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής φέρνει προς το παρόν μια βραδύτητα σε μελλοντικά σας σχέδια κ σας δίνει έτσι τον χρόνο για να κάνετε την έρευνα σας.

Παλιοί φίλοι ή έρωτες σας πλησιάζουν κ λειτουργεί αυτή η σύνδεση επουλωτικά κ θεραπευτικά κ για τις δύο πλευρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναγέννηση στην δύναμη σας κ η αναγνώριση στο τι μπορείτε να πετύχετε, φέρνει κάθαρση σε ένα παλιό τρόπο οπτικής σας ή της θέσης που είχατε μέσα στον κόσμο.

Κάποια μακρινά σας ταξίδια ή σχέδια γι’ αυτό τον μήνα δεν προχωράνε κ χρειάζεται να ενισχύσετε περισσότερο την πίστη κ την αισιοδοξία σας.

Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει αναθεωρήσεις κ καθυστερήσεις στις φιλοδοξίες κ στα επιτεύγματα σας, ενώ ενισχύει την σύνδεση με το υποσυνείδητο σας.

Η ενδυνάμωση σας γίνεται στον χώρο της διαίσθησης σας κ του αντιληπτικού σας σημείου που βλέπει μακρύτερα.

Δείχνετε στον κόσμο ένα νέο πρόσωπο πιο μαχητικό, δυναμικό κ αρχηγικό.

ΛΕΩΝ

Αλλαγές καταλυτικές που ήρθαν στον χώρο των σχέσεων σας, οδηγούν στο να πεθάνει ο παλιός τρόπος στις στενότερες σας επαφές.

Θέματα οικονομικά φαίνονται να μπλοκάρουν όλο τον μήνα, μια ακινησία εδώ, που οδηγεί σε επανεκτίμηση των δυνάμεων σας.

Η έκλειψη στον Κριό (8/4) φέρνει ένα νέο άνοιγμα στην κοσμοθεωρία σας κ στα μελλοντικά σας μονοπάτια.

Κάποια ταξίδια ή σχέδια που είχατε με τον ανάδρομο Ερμή όλο τον μήνα, φαίνονται να μην προχωράνε με τον ρυθμό που θέλατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλλαγή που υπήρξε μέσα στον χώρο εργασίας σας ή στην καθημερινή σας ρουτίνα, φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας με δικά σας πρόσωπα κ συνεργασίες.

Κάποιες ρήξεις εκεί που οδηγούν σε διάλυση σε ένα παλιό μοτίβο διασύνδεσης.

Αυτές που έχουν γερές βάσεις όμως θα κρατηθούν κ χρειάζεται όμως κάθαρση σε ό,τι θολό κ παρασκηνιακό.

Διατηρήσετε κοντά σας τα πρόσωπα εκείνα που εμπιστεύεστε κ υπάρχει κατανόηση.

Ο Ερμής ο κυβερνήτης σας  ανάδρομος στον Κριό,  φέρνει επάνω ανησυχίες υπαρξιακές κ οικονομικά θέματα που λύνονται από τον Μάιο κ μετα κ ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ

Αναγέννηση στην ταυτότητα σας κ μια νέα δύναμη στην ζωή σας φέρνει το επόμενο διάστημα κ ήδη την νιώθετε, έστω κι αν ετοιμάζεται παρασκηνιακά.

Αυτό φέρνει κάθαρση σε ένα παλιό μοτίβο εργασίας ή καθημερινότητας κ τέλος μπαίνει σε συνήθειες που βλάπτουν.

Όλο τον μήνα προσοχή στην υγεία κ στο σώμα σας, προστασία κ προφύλαξη από ιώσεις, μπορεί να νιώσετε κόπωση κ εξασθένιση. Κάτι θέλει εκεί να φέρετε σε νέες ισορροπίες.

Στον χώρο των σχέσεων σας κ συνεργασιών έρχεται μια νέα κατεύθυνση.

Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει αναθεωρήσεις σε παλιές σας αποφάσεις σε αυτό τον χώρο, ενώ κάποιες παλιές σχέσεις μπορεί να επιστρέψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στις 8/4 ετοιμάζει μια νέα κατάσταση στον χώρο της εργασίας, υγείας κ καθημερινότητας.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει που όμως αφαιρεί ότι δεν σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί κ γεμάτοι.

Καλείστε να εργαστείτε μέσα από την καθαρή μορφή της αγάπης κ να δώσετε ό,τι καλύτερο έχετε για βελτίωση κ ίαση.

Η αργή μεταμόρφωση που έχει ξεκινήσει εντός, βγάζει στο φως ένα νέο εαυτό.

Με αποτέλεσμα να ελκύσετε νέα πρόσωπα στην ζωή σας, διαφορετικά από ότι είχατε στο παρελθόν κ να βάλετε νέα κίνητρα κ πιο ουσιαστικούς στόχους.

Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει μια στασιμότητα κ μια οπισθοχώρηση σε όποιες υποχρεώσεις κ ευθύνες είχατε, κάτι χρειάζεται να το ξαναδείτε με άλλη ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποκαλύψεις έρχονται αυτό τον μήνα μέσα από τον χώρο των κοντινών επαφών σας κ συνδέσεων  κ ανοίγουν ένα νέο παράθυρο σε θέματα που σας φόβιζαν ή αποφεύγατε.

Καταστάσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο ή επαγγελματικό, φαίνεται να φέρνουν ρήξη ή εμπόδια στην ζωή σας κ να  φρενάρουν την χαρά κ την ζωτικότητα.

Ο μήνας έχει βραδύτητα κ μια αργή κίνηση που έρχεται να φέρει κάθαρση κ αφαίρεση σε παλιά μοτίβα του εαυτού σας.

Ο Ερμής ανάδρομος εντείνει την αργοπορία, όμως ετοιμάζει έναν νέο τρόπο έκφρασης κ εκδήλωσης της ταυτότητας σας προς τα έξω.

Κάθαρση από συμπεριφορές κ τρόπους έπαρσης κ αλαζονείας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μεταμόρφωση στον χώρο των αξιών κ το πως εκτιμάτε την ζωή σας, φέρνει την διάλυση όλο το μήνα σε έναν παλιό τρόπο αντίληψης.

Ο μήνας φέρνει εμπόδια κ μπλοκαρίσματα σε μετακινήσεις ή μικρά ταξίδια που είχατε ετοιμάσει.

Προσοχή σε οδήγηση κ σε μικρές σας  μετακινήσεις ή βόλτες.

Η έκλειψη στον Κριό (8/4) οδηγεί σε νέα σύνδεση με τα άλλα μέλη της οικογένειας σας ή με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα.

Συναισθηματικά υπάρχει ένα είδος επούλωσης όσο αφορά την εσωτερική σχέση με τον εαυτό σας, αλλά κ την σχέση σας με τον έξω κόσμο.

Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει αναθεωρήσεις σε καθημερινές σας ασχολίες κ τακτικές, ενώ ωθεί στο να βρείτε λύσεις κ νέους τρόπους δράσης στην ρουτίνα σας, που θα βάλετε σε εφαρμογή τον Μάιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια μεγάλη μεταμόρφωση έχει ανοίξει στο πως προβάλλετε έξω το πρόσωπο σας, που οδηγεί σε μια μεγάλη κάθαρση κ αφαίρεση σε ό,τι είναι περιττό να έχετε στην ζωή σας.

Οικονομικά μπλοκαρίσματα με έξοδα κ πιέσεις θα φέρει όλος ο μήνας, ενώ χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σας, γιατί λάθη κ πλάνες με εξαπατήσεις καραδοκούν.

Νέες ασχολίες κ δράσεις ανοίγει η έκλειψη στον Κριό στις 8/4, όπου έρχονται μετά από μια μετακίνηση σε τρόπο σκέψης κ οπτικής.

Τα θετικά αποτελέσματα θα τα δείτε μέσα στον χώρο της οικογένειας ή του επαγγελματικού, όπου έρχεται να φέρει ένα νέο αέρα εκεί κ να αλλάξει παντελώς τον τρόπο ζωής σας.

Ο Ερμής ανάδρομος όλο τον μήνα φέρνει αναποδιές στις καθημερινές σας ασχολίες κ επικοινωνία σας με άλλους.

Γίνετε πιο ευέλικτοι κ παρατηρητές στο πως επικοινωνείτε με τα άτομα του περιβάλλοντος σας κι αποκτείστε μια πιο ζεστή περιποιητική συμπεριφορά κ στους τρόπους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μεταμόρφωση σας γίνεται σε ένα αόρατο πεδίο, πίσω από τις κουρτίνες αποκαλύπτονται δυνάμεις που σας οδηγούν στο να φέρετε διάλυση σε ένα παλιό πρόσωπο εκείνο του θύτη, ή του θύματος.

Κάποιες δράσεις σας μπλοκάρουν ή κινούνται με πολύ αργό ρυθμό στο πρώτο μισό του μήνα κι αυτό επηρεάζει στόχους και επιθυμίες.

Με την έκλειψη στον Κριό στις 8/4, χρειάζεται να αφαιρέσετε από την ζωή σας συμπεριφορές δειλίας ατολμίας κ τάσεις φυγής.

Στο θετικό της φέρνει ώθηση σε ενδυνάμωση κ τόνωση κι ενισχύεται εντός η δύναμη, η επιμονή κ το σθένος.

Προσοχή σε ιώσεις, κρυολογήματα ή ακόμα και αλλεργίες καθώς το σώμα σας θα είναι πιο ευαίσθητο όλο τον μήνα.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, φέρνει δεύτερες σκέψεις στο πως θα θέλατε να είναι η ζωή σας κ τι κινήσεις χρειάζεται να γίνουν μετα από Μάιο, για να βαδίσετε με περισσότερη δύναμη κ αποφασιστικότητα .

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!