Αλιβέρι: Μεγάλη επιτυχία είχε ο φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ του Α.Ο Αστέρα με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων (φωτο)

Ήταν μία γιορτή του αθλητισμού με μεγάλη συμμετοχή όλων των ηλικιών .Σε αυτό συνετέλεσε και εκπληκτική διοργάνωση του Α.Ο Αστέρα που υποδέχθηκε την Εθνική Ομάδα Ενόπλων δυνάμεων στο κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μάστορης και το Διοικητικό Συμβούλιου του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αλιβερίου επιφύλαξαν θερμή φιλοξενία στην Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, στον αγώνα που απόλαυσαν όλες οι ηλικίες των φιλάθλων που τον παρακολούθησαν.

Ο φιλικός αγώνας μπάσκετ διεξήχθη στα πλαίσια φιλανθρωπικού σκοπού, για την ενίσχυση οικογένειας που μετά από ατύχημα, μέλος της καταστάθηκε με μόνιμη αναπηρία.

Όλα έμοιαζαν σαν μια αθλητική γιορτή γεμάτη από μοναδικές εκπλήξεις. Στις κερκίδες ανάμεσα στο πλήθος που δεν άφησε ούτε ένα κάθισμα αδειανό, τον αγώνα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος κ. Μπαράκος Νίκος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Βασίλης Φαληρέας, οι αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Στρουμπούλης, κ. Δήμου Παναγιώτης, κ. Νίκος Μαστροκώστας, κα Σοφία Κόλλια-Βότση, κ. Δημάς Κωνσταντίνος, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Καδδίτης Παναγιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού κα. Μαργαρίτα Μέξη, κ. Θέμης Ζέρβας, ο πρόεδρος κοινότητας Αλιβερίου κ. Προκόπης Αλέξης και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την αυλαία άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και περιχώρων «Μεσονήσι» στα βήματα του καβοντορίτικου σκοπού με πρώτο να σέρνει τον χορό ο δάσκαλος παραδοσιακών χορών Κωνσταντίνος Κοντάρας.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε και μοντέρνες χορευτικές παραστάσεις από σύνολα νεαρών κοριτσιών, του Γυμναστηρίου Βιοκίνηση και Body IQ της Μαρίας Σκούρα. Οι νεαρές μαζορέτες εκτέλεσαν εντυπωσιακές χορογραφίες πάνω στο παρκέ, έχοντας πλάι τους την χοροδιδάσκαλο κα Τατιάνα Βαλκάνου.

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσης ήταν ο πολυαγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Θάνος Τζάνης που συμμετείχε υποστηρίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό, τραγουδώντας δυο από τις πολλές και εξαιρετικές ερμηνείες του.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν ο πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αγώνας, με πολύ δυνατές στιγμές μεταξύ των δύο ομάδων. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κράτησαν το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο από το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό. Το σκορ άνοιξε με καλάθι η φιλοξενούμενη ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία πήρε και τη νίκη, με 92 πόντους από τον Αστέρα που έφτασε τους 69.

Η αθλητική φιέστα ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!