Ευβοϊκός ΓΑΣ: Προκρίθηκαν 4 αθλητές στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες στίβου

Την Τετάρτη 10/4 στον Αγ. Κοσμά έγινε η Β φάση των Σχολικών Αγώνων Στίβου στους οποίους συμμετείχαν οι μαθητές αθλητές του Ευβοϊκού ΓΑΣ ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΙΔΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΣΚΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ συγχαίρει τόσο τους ίδιους όσο και τους προπονητές τους

ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟ, ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ, ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ και ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ διότι και οι 4 αθλητές μας προκρίθηκαν στην τελική φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου που θα γίνουν στις Σέρρες στις 22-23/4. Αναλυτικά η ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΙΔΑ αθλήτρια του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΓΑ.Σ και μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ έκανε στα 200μ 25.11’’ συντρίβοντας το προηγούμενο ατομικό της ρεκόρ και κατακτώντας την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση στον τελικό των Σερρών με τη 2η καλύτερη επίδοση.

Στη συνέχεια την απ΄ ευθείας πρόκριση για τον τελικό πήρε και ο αθλητής ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ και μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ κατακτώντας την 1η θέση στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1.92μ. Επίσης προκρίθηκαν στον τελικό και ο ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ μαθητής του 1ου Πρότυπου Λυκείου στον Δίσκο με επίδοση 45.05μ καθώς και ο ΣΚΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μαθητής του 3ου Λυκείου Χαλκίδας στα 400μ με εμπόδια με επίδοση 58.21’’ που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!