Εύβοια: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ψαχνών

Σε μία πολύ ωραία βραδιά σε οικογενειακό κλίμα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ψαχνων 2021 έκοψε την πρωτοχρονιάτικης της πίτας στο Ψητοπωλείο 5Φ στα Ψαχνά.

Ο Πρόεδρος Κώστας Καλαβρής και το Δ.Σ της ομάδας δεξιώθηκαν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία σε μία βραδιά με πολύ μπάλα χαμόγελα και φυσικά πολλά νιάτα και που απαρτίζουν την ομάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψαχνών Μιχάλης Καλαβρής, ο Αντιπρόεδρος της ΔΙ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ Αντώνης Μιχέλης, ο Διευθηντής του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμου Κεδίκογλου Γιάννης Τζαφέρος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεσαπείων Διρφύων Μιχάλης Καλαβρής, από το Δ.Σ της ομάδας ο Πρόεδρος Κώστας Καλαβρής, η Ατιπρόεδρος Γιώτα Γαλατσίδα, η Κατερίνα Κούκουρα Γραμματέας, ο Κυριάκος Παπακυριάκος Γενικός Αρχηγός, ο Άγγελος Τσίρης Β’ Γενικός Αρχηγός, οι προπονητές Νίκος Πριόνας, Άγγελος Βογιατζής.

Η διοίκηση της ομάδα είχε τρία φλουριά και ένα φλουρί από τον Δήμο Μεσαπείων Διρφύων.

- Διαφήμιση -

Ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Εμιλιάνο Γκούρι που κέρδισε το πρώτο φλουρί και εισέπραξε 100 Ευρώ που ήταν το αντίτιμο του.

Οι Νικος Μπρέλλος Χίος Δημήτριος , και Ιωάννα Ματράκα πήραν τα άλλα τρία που αντιστοιχούσαν σε μία δωροεπιταγή από γνωστό πολικτάστημα αθλητικών ειδών προσφορά του Αντιπρόεδρου της ΔΙ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ Αντώνη Μιχέλη και δύο εικόνες προσφορα του Δ.Σ της ομάδας και του Δημου Μεσαπείων Διρφύων.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!