Εύβοια: Απονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή της Α΄ΕΠΣΕ στην ομάδα της Αρτάκης (Βίντεο-φωτο)

Στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής κατηγορίας Εύβοιας ο τυπικά γηπεδούχος Ελλήσποντος υποδέχτηκε στο γήπεδο Νίκος Κίλιμπας τον Αθλητικό Όμιλο Ν. Αρτάκης. Η ομάδα της Λαμψάκου δέχτηκε να αλλάξει έδρα και να αγωνιστεί στην έδρα του ΑΟΝΑ για να γίνει η φιέστα και η απονομή του πρωταθλητή στην ομάδα της Αρτάκης.

Στο παιχνίδι ο ΑΟΝΑ επικράτησε με 0-6. Σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει κριτικής μιας και η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη ήταν σε όλο το παιχνίδι καλύτερα. Ο ΑΟΝΑ έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο μια και τερμάτισε πρώτος στη γενική βαθμολογία αήττητος στο πρωτάθλημα. Πλέον θα διεκδικήσει την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Θα αντιμετωπίσει ομάδες του Πειραιά, της Κορίνθου της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Ευρυτανίας. Την απονομή του πρωταθλήματος την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας με τον Γραμματέα της ΕΠΣΕ τον Γιώργο Πίσχινα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κελαϊδίτης, Ευάγγελος Κούκουζας και κ. Βουρδάνος, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα κα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!