Εύβοια-ΕΠΣΕ: Στον τελικό του κυπέλλου η ΑΡΤΑΚΗ νίκησε τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ 2-1 -Περιμένει τον αντίπαλό της-Η εικόνα του αγώνα

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα όπου ο Αμαρυνθιακός αγωνίστηκε εξαιρετικά ο ΑΟΝΑ νίκησε στο γήπεδό του με 2-1 και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου. Είχε προηγηθεί το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Βάθεια. Ο ΑΟΝΑ θα αγωνιστεί στον τελικό με την Αιδηψό ή την Προποντίδα . Το χρυσό γκολ της πρόκρισης πέτυχε ο Παυλίδης που μπήκε ως αλλαγή.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Χατζηστάμου πέρασε μπαλιά τρύπα στον Παπαδάκη, αυτός ανατράπηκε από τον Τάκο και ο Γκάτσος έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ταυταρίδης με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Με πέναλτι ισοφάρισε και ο Αμαρυνθιακός στο 39’.

Από κάθετη πάσα, ο Σεϊνταράσι πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Γερογιάννη και ο Γκέρσι Τόρα με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Το γκολ της πρόκρισης του ΑΟΝΑ πέτυχε ο Παυλίδης στο 86’. Ο Ιορδανίδης εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του Αμαρυνθιακού δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Παυλίδης με κεφαλιά έγραψε το 2-1 χαρίζοντας την πρόκριση στους ερυθροκίτρινους.

Διαιτησία: Γκάτσος, Ντόβολης-Δελχάς.

ΑΡΤΑΚΗ (Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Χατζηστάμου, Μερτύρης, Τσούπρος, Ζαχαράκης, Γερογιάννης, Παπαδάκης (87’ Λευτ. Μεταξάς), Βελής (72’ Κωνσταντάρας), Σαλπιγγίδης (70’ Παυλίδης).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Κριτσιώτης, Κουσερής (72’ Μέτσιο), Τσολάκος, Ζουλιώτης, Τάκο (90’ Κοτρογιάννης), Σεϊνταράς (63’ Μώρος), Τόρα, Σιαράπης (72’ Μπαλαμπάνης), Βεσέλι (90’ Κολιόπουλος),

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!