Εύβοια: Είμαστε πιά Πρωταθλητές έρχονται άλλες εποχές -Ο Αμαρυνθιακός τίμησε την ιστορία του βραβεύβοντας τους παλαιμάχους του 1991

Η Πρωταθλήτρια Εύβοιας η ομάδα του Αμαρυνθιακού, βράβευσε την ομάδα που πριν από 33 χρόνια κατέκτησε τότε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τότε Δ Εθνική (εθνικό ερασιτεχνικό), σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13/4, στο κατάμεστο κέντρο “Όλυμπος”, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία των μπαράζ για άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Βραβεύτηκαν ο τότε προπονητής Σταύρος Μαστραντωνάς, οι παίχτες της ομάδας και τιμητικά 3 μέλη του Δ/Σ που δεν βρίσκονται σήμερα στη ζωή.

Η ομάδα του Αμαρυνθιακού επίσης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στην Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας, στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ευβοίας , στο Σύνδεσμο Προπονητών Ευβοίας και στην Επιτροπή διαιτησίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, η βουλευτής Κατερίνα Καζάνη, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης καθώς και μέλη ποδοσφαιρικών σωματείων.

Ο κ. Κεδίκογλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και τους έδωσε συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, ενώ η κα. Καζάνη ενθουσιασμένη για τη νέα νίκη της ομάδας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μπαράζ.

Δείτε τις δηλώσεις των βουλευτών

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!