Εύβοια: Tαμυναικός-ΑΟ Χαλκίς 2-0 : “Καθάρισε εύκολα ” … την πρόκριση σε 7′ λεπτά

Για το Κύπελλο Εύβοιας στο “Τσαρπαλειο” γήπεδο του Αλιβερίου ο Ταμυναικος υποδέχθηκε τον ΑΟ Χαλκίς.

Το ματς ξεκίνησε με το Ταμυναικο να μπαίνει πιο δυνατά στον αγώνα και να είναι πιο επικίνδυνος επιθετικά.

Ο Ταμυναικος μπήκε μπροστά στο σκορ 1-0 στο 23′ με κεφαλια του Γιώργου Πέππα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μωρου.

Στο 30′ μετά από λάθος του Εντιαγέ ο Ντόβολης έβγαλε στον κενο χώρο τον Σταματουκο, που την κατάλληλη στιγμή έδωσε ασίστ πάρε βάλε στο Γιάννη Μωρό ο οποίος σε κενό τέρμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0.

Στο 35′ ένας απ’ τους καλύτερους παίχτες του παιχνιδιού, ο Σταματουκος, βρέθηκε απέναντι στο Βλάμη ο οποίος μ ένα βολέ έστειλε τη μπάλα στην οριζόντιο δοκό.

- Διαφήμιση -

Ο ΑΟΧ στο πρώτο ημίχρονο έχασε κλασική ευκαιρία με το Κυριακού να χάνει ολομόναχος την ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν γίνει το 2-0.

Μετά το δοκάρι του Ταμυναικου ο ΑΟΧ ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Γκιόκα μέσα στη περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Αναστασίου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με το Ταμυναικο να δίνει χώρο στον ΑΟΧ με τους φιλοξενούμενους να μη το εκμεταλλεύονται και να μη μπορούν να βάλουν κάποιο γκολ που να τους ξανά βάλει στο παιχνίδι της πρόκριση

Ωστόσο ο Ταμυναικος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού με το Σταματουκο.

Τον αγώνα σφύριξε ο Κώστας Γκάτσος με συνεργάτες τους Γιάννη Κηρύκο και Άγγελςο Παππά.

Ταμυναικος(Ντόβολης Β.): Ζωντός, Κ. Πέππας (87′ Δήμου), Τάκο, Καρατζάς, Αναστασίου, Γ. Πέππας (72′ Ντούρμας), Σταματούκος, Ντόβολης (87′ Αντζέλι), Τρεπεκλής (87′ Πομαρές), Ι. Μώρος (72′ Μπράχα), Μανδράκας.

ΑΟ Χαλκίς(Ελευθερίου Π.): Βλάμης, Λεσάι, Μαντζουρανάκης, Εντιαγέ (70′ λόγω τραυμ. Θύμιο), Δεληγιάννης, Ζαχαράκης, Α. Μπαλωμένος, Ακελάουα (61′ Σαρρής), Γκιόκας, Αλεξανδρής, Κυριακού (79′ Κατσαρής).

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!