Κάρυστος: Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος έκοψε την Βασιλόπιτα

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου έχει να επιδείξει επιτυχημένη, πολυεπίπεδη δραστηριότητα επί τριάντα έτη και αποτελεί δημιουργική διέξοδο για τους κατοίκους, πρωτίστως δε για τα παιδιά. Εχθές το Δ.Σ. έκοψε την Βασιλόπιτα. Το φλουρί στην πολύ όμορφη εκδήλωση, έπεσε στην γραμματέα του συλλόγου κα Κατερίνα Μοσχόβη.

Ο ΑΝΟΚ στην πολυεπίπεδη δραστηριότητά του περιλαμβάνει τα αθλήματα: αθλητικής αλιείας, τζούντο, τοξοβολίας καθώς και το σκάκι. Οι αθλητές του διαχρονικά έχουν σημειώσει σημαντικές διακρίσεις.
Στους αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας τοξοβολίας, η Φωτεινή Δαλαμάγκα πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της (παγκορασίδων β’).
Στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Τζούντο, ο Νεκτάριος Παλαμίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία του αυτή του χαρίζει επιπλέον μόρια στις επικείμενες πανελλαδικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου,
Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ο Νίκος- Παύλος Αθέρας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
Στην αθλητική αλιεία επίσης υπάρχουν σημαντικές διακρίσεις από τους : Αντώνης Δρόσος (Πρωταθλητής Ελλάδος), Γιάννης Σκούρτης, Κώστας Δρόσος και Δημοσθένης Οικονόμου έχουν ενταχθεί στις Εθνικές ομάδες των αθλημάτων τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!