Κύμη – Akropolis Jet Raid 2023: Το “κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού” μέσα στις σπηλιές! -Δείτε εντυπωσιακά βίντεο

Στη θαλάσσια περιοχή της Κύμης διεξάγεται (12-18 Ιουνίου) το Akropolis Jet Raid 2023. Στους αγώνες συμμετέχουν 50 και πλέον διαγωνιζόμενοι, με τα συνεργεία τεχνικής υποστήριξής τους. Τα σκάφη χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: overall, F1, F2, F3 και F4.

Σήμερα Παρασκευή 16/6 οι αγώνες περιλαμβάνουν “το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού” μέσα στις σπηλιές μεταξύ Κύμης και Θαψά.

Μαζί τους “φύλακες άγγελοι” με δικό τους σκάφος η ομάδα διάσωσης Ευβοίας Sar-312, έτοιμοι να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες όπου καταστεί ανάγκη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες την ημέρα και αγωνιστικές διαδρομές –μετ’ επιστροφής- για τη Σκύρο, την παραλία Θαψά, την παραλία Χιλιαδού και τη νησίδα Πρασσούδα.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Jet Raid 2023 και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού/ΕΟΤ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Κύμης-Αλειβερίου, το Δήμο Σκύρου, τοπικούς φορείς και τις Λιμενικές Αρχές.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ανάδειξη και προβολή της ελληνικής φιλοξενίας, των ελληνικών προορισμών και των αξιοθέατων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω των εμπειριών που θα βιώσουν οι συμμετέχοντες και οι δημοσιογράφοι.

Πρόκειται για διοργάνωση με διεθνή προβολή μέσω του ειδικού τύπου αλλά και του δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού Nautical Channel που διανέμεται σε 80 χώρες σέ όλο τον κόσμο επαναλαμβανόμενα και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί η περιοχή της Κύμης, η Εύβοια και η Σκύρος σε ένα διεθνές κοινό.

Δείτε τα βίντεο της σημερινής αγωνιστικής
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!