Με διαδικασία fast-track, καθάρισε το Μαντούδι μέσα σε ένα 25λεπτο και 5-0!

Σίγουρα είναι το 5-0 εντυπωσιακό σαν σκορ, όμως το πιο σημαντικό ήταν η επιστροφή του ″δάσκαλου″-Τάκη Σπυρόπουλου, στον πάγκο της ομάδας του Μαντουδίου, μετά την περιπέτεια υγείας; που είχε και όλα τελείωσαν αίσια!
Έτσι λοιπόν ″γράφτηκε″ το καλύτερο δυνατό ποδαρικό, για την νέα χρονιά, σε εντός έδρας αγώνα…


Το Μαντούδι, πιάνοντας ″σαρωτικό″ ρυθμό, φιλοδώρησε με 5 γκολ το Αυλωνάρι, που ″ξέχασε″ να κατέβει στο γήπεδο!
Για ένα 20λεπτο, η άμυνα των φιλοξενούμενων, είχε πάρει φωτιά και οι Μαντουδιανοί, ″πυροβολούσαν″ και σκόραραν κατά βούληση…!

Όπως ήταν λογικό οι παίκτες του Τάκη Σπυρόπουλου, ανέκοψαν ρυθμούς και έκαναν συντήρηση δυνάμεων, καθώς, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (04-Ιαν.) στην Αιδηψό, ακολούθησε αυτό της Κυριακής (08-Ιαν.) με το Αυλωνάρι εντός, έρχεται το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (11-Ιαν.), στο παιχνίδι που διακόπηκε με τον Σταυρό, εκτός και στο οποίο προηγείται με 0-2 το Μαντούδι, έρχεται ″καπάκι″ και το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (15-Ιαν.) όπου εντός έδρας υποδέχεται τα Λουκίσια!


Σίγουρα ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα, αφού η ομάδα του Μαντουδίου, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών από τραυματισμούς, υποχρεώνεται μέσα σε 12 μέρες να δώσει 4 παιχνίδια!
*τα γκολ:

10′ μετά από ωραία ενέργεια του Μαναρίτσα, η μπάλα έφτασε στον Ζουζουλή,που με πλασέ έκανε το 1-0.

- Διαφήμιση -


11′ οΤσούμαρης δέχθηκε πάσα ακριβείας, ΄΄ έσπασε΄΄ το τεχνικό οφσάιντ και με πλασέ έκανε το 2-0.


13′ πολύ ωραίος συνδυασμός των παικτών τουτ Μαντουδίου, η μπάλα τελικά φτάνει στον ″μπόμπερ″ Μαναρίτσα, πουμε σουτ έκανε το 3-0.


19′ οΤάσος Μαναρίτσας με έξοχη προσπάθεια, βγήκε σε θέση βολής πλάσαρε και έκανε το 4-0.


35′ …μετά από κόρνερ, μέσα στην περιοχή οΑργ.Στεργίου, βρίσκει στόχο με δυνατή κεφαλιά κάνει το τελικό 5-0!


Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για το Μαντούδι, που του δίνει άλλη ώθηση για την συνέχεια…


Από την άλλη το Αυλωνάρι, σίγουρα θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα αυτή την βαριά ήττα, να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία, που είναι και ο φετινός στόχος της ομάδας!

Διαιτητές: Γιώργος Κασομούλης, Αντώνης Λιαγκάκης –Κώστας Τζοτζόλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς (75′ Κουρκουλιώτης), Καλλίτσης (55′ Καντζούρας), Βούλγαρης (55′ Λιάκος), Ζουζουλής (55′ Τσικτσίρης), Κουβούσης, Μαναρίτσας (21′ Μορφούλης), Τσούμαρης, Στεργίου, Μπόνος, Ντεγιάννης, Τάρλας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Μάλλιος, Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Σολλάκου, Γκιούλι, Κατσούλας (25′ λ.τ. Νόνας), Κοκκάλας, Ντραγκότι, Γλυκός.

Πηγή: Δυνατά και Αθλητικά

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!