Με μεγάλη συμμετοχή ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος Χαλκίδας 2023 – Αποκλειστικές φωτό από τις απονομές και βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου ο «8ος Ποδηλατικός Γύρος Χαλκίδας 2023» που συνδιοργάνωσαν Ο Π.Ο.Κ. ΑΝΕΜΟΣ Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.)και η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών.

Στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης έλαβαν μέρος στις αγωνιστικές κατηγορίες Έφηβοι, Παίδες, Νεανίδες, Κορασίδες, Μάστερς (Άνδρες και Γυναίκες) και Sportive (Α-Γ) στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας στην Αφράτη, παράλληλα στον ποταμό Λήλαντα. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Screenshot_20230702_173330_LOGOLICIOUS-kotlin.jpg

Την Κυριακή 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν οι αγωνιστικές κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Μάστερς Ανδρών και Μάστερς Γυναικών, και Sportive αθλητών (με ή χωρίς αγωνιστικό δελτίο) με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π για τις κατηγορίες Masters Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, όπως αυτές ορίζονται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ.

Μετά την λήξη της ποδηλατοδρομίας και τον τερματισμό, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο του eviaonline
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!