Ο Ευβοιώτης Νεκτάριος Αλαφάκης ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης, της Ολυμπιακός Κ19


Η ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Youth League. Ανάμεσα στους πρωταθλητές της Κ19 είναι και ο 18χρονος Νεκτάριος Αλαφάκης, από την Μακρυκάπα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, που σήκωσε την κούπα του Champions League των νέων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, οδήγησε τους Πειραιώτες στην κορυφή της Ευρώπης και στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη της ομάδας τόνισε ότι δικαίως ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ τόνισε ότι αυτή η επιτυχία βελτίωσε την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Αν αναλογιστούμε ότι κοιμηθήκαμε κοινοί θνητοί και ξυπνήσαμε πρωταθλητές Ευρώπης θεωρώ ότι είμαστε καλά. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, ιστορικό. Χαιρόμαστε που αντιπροσωπεύσαμε τον σύλλογο επάξια. Είναι για μας κάτι μοναδικό να έχει 100 χρόνια ιστορίας αυτός ο σύλλογος κι εμείς να έχουμε βάλει ένα μικρό λιθαράκι. Το μέλλον είναι μπροστά μας. Είναι επίσης, πολύ σημαντικό ότι αντιπροσωπεύσαμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο, βοηθήσαμε το status του ελληνικού ποδοσφαίρου για να μεγαλώσει κι έξω, είτε αυτό αφορά τα ελληνικά ταλέντα, είτε τους συλλόγους, είτε τους Έλληνες προπονητές.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!