Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ επιβεβαίωσε ότι έρχεται στην Ελλάδα – «Αύριο θα είμαι στην Αθήνα για την προπόνηση»


«Ναι, είναι αλήθεια» – Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε, δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποφασίζει να αποπέμψει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας για να φέρει στην θέση του τον Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ. Ο πολύπειρος τεχνικός μάλιστα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έχουν πάρει τη μορφή… χιονοστιβάδας τις τελευταίες ώρες σε Τουρκία και Ελλάδα, λέγοντας πως αύριο θα είναι στην Αθήνα.

Μετά λοιπόν από το… αρχικό τιτίβισμα του Τούρκου δημοσιογράφου που άναψε «φωτιές» ήρθε και η δήλωση του ίδιου του 70χρονου τεχνικού, ο οποίος επιβεβαιώνει στον δημοσιογράφο Ertuğrul Özkök τη συμφωνία με τους «πράσινους».

Όπως είπε «Ναι, είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω στην Αθήνα το πρωί. Θα κάνω το απόγευμα προπόνηση».

«Συμφωνία για 1,5 εκατ. ευρώ -Τον ήθελε ο Αλαφούζος»

Τις τελευταίες ώρες πήρε… φωτιά ο τουρκικός Τύπος με τα δημοσιεύματα που φέρνουν προ των πυλών των Πρασίνων τον Φατίχ Τερίμ και η είδηση τελικά επιβεβαιώνεται. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το οριστικό διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επισημοποιηθεί μέσα στη μέρα, ώστε να ανοίξει και με τη «βούλα» ο δρόμος για την έλευση του Τούρκου προπονητή, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία απόφαση που ζύγιζε εδώ και καιρό ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και η πτώση στην απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με τις πέντε ήττες στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν αυτά που έφεραν πολύ έντονο προβληματισμό κι οδήγησαν τελικά στο διαζύγιο.

Ορισμένοι δημοσιογράφοι στην Τουρκία μπαίνουν και σε περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, με τον Μπουρχάν Τσαν Τερζί να αναφέρει πως: «Η καταρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ είναι για 1,5 χρόνο.

Παρ’ όλο που ο Τερίμ είπε “ας το κάνουμε για 6 μήνες, ας πάρω πρώτα το πρωτάθλημα”, έδωσαν τα χέρια για 1,5 χρόνο μετά από επιμονή του προέδρου»!

Πηγή: Protothema.gr

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!