Σκύρος-Πελασγοί: Διακρίσεις, Διαφήμιση για το νησί και Αποκριάτικο κέφι αντάμα!

Η Σύλλογος “Πελασγοί” που αναδεικνύει το πανέμορφο νησί της Σκύρου Πανελλαδικά αλλά και διεθνώς προσφέροντας δημιουργική διέξοδο στα παιδιά του νησιού, σήμερα έχει αποκριάτικο πάρτυ.

Διότι και σωστά η πρόεδρος Χρυσούλα Αψόμωτου και τα μέλη του Δ.Σ. γνωρίζουν ότι εκτός από τις αθλητικές επιτυχίες που φέρνουν τα μέλη του εξαιρετικού συλλόγου, εξίσου σημαντική όπως αρμόζει σε υγιείς προσωπικότητες είναι και η συμμετοχή σε δράσεις, που στοχεύουν είτε στην ανάδειξη της πολιτιστική παράδοσης, είτε σε πρωτοβουλίες που προσφέρουν κέφι και χαρά στα παιδιά.

Ραντεβού απόψε λοιπόν στις 7μ.μ. στο γυμναστήριο όπου σουλουπώθηκε εσχάτως με προσωπική εργασία γονιών και εθελοντών του δήμου.

Το evia online το πρώτο ειδησεογραφικό site της Εύβοιας και της Σκύρου με καθημερινά περισσότερα από 160.000 views( θεάσεις) και εμβέλεια που ξεπερνά την Στερεά Ελλάδα, ως χορηγός επικοινωνίας θα συνεχίσει να στηρίζει και να προβάλλει το έργο του συλλόγου, που αποτελεί “κόσμημα” και βέβαια τις προσπάθειες των παιδιών. Γιατί το μέλλον της Σκύρου είναι και αυτά τα παιδιά…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!