Σκύρος: Θριάμβευσαν οι αθλητές του Συλλόγου “Πελασγοί ” με 8 μετάλλια την πρώτη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος TaeKwondo που διεξάγεται στην Χαλκίδα

Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος με την συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, διεξάγει Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Τ. Καμπούρης»

Στην πρώτη ημέρα των αγώνων ο σύλλογος κατέκτησε στις κατηγορίες 2014-2015 συνολικά 8 μετάλλια (2 χρυσά, 3 ασημένια, 3 Χάλκινα).

Με τον σύλλογο μας στο πρώτο σκαλί του βάθρου ξεκίνησε το 4ο αγωνιστικό Φεστιβάλ Ήλις και Πάρης «Ευ Αγωνίζεσθαι» με τους αθλητές μας να έχουν εξαιρετική απόδοση, φέρνοντας για ακόμη μια χρόνια την Σκύρο στην κορυφή στην ηλικιακή κατηγορία του 2015.

Όλοι οι αθλητές μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάνοντας μας για ακόμη μια φορά υπερήφανους για την προσπάθεια, την αγωνιστική εξέλιξη καθώς και για θέληση να ταξιδέψουν για να πάρουν εμπειρίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «συνδετικό κρίκο» της επιτυχίας στους βοηθούς της αποστολής Τούλα, Άννα, Γιώργο που ήταν διπλα στα παιδιά

▪️Συνεχίζουμε αύριο με τους λιλιπούτειους αθλητές μας, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

🥇ΤΣΕΛΕΠΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
🥇ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΣΙΑ
🥈ΦΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
🥈ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
🥈ΙΝΤΖΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
🥉ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
🥉ΦΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
🥉ΜΙΚΕ ΔΗΜΗΤΡΑ
🏅ΦΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ
🏅ΚUKO KLEA
🏅ΣΤΑΜΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
🏅ΔΑΛΑΚΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
🏅FEZJOLI STIVEN
🏅ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
🏅ΧΙΩΤΗ-ΡΕΜΑΝΤΑ ΧΑΙΚΛΕΙΑ
🏅ΚΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ-ΒΙΝΤΑΝΟΒΙΤΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ
🏅ΚΟΥΝΑΔΙΝΗ ΕΛΕΝΗ
🏅ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
🏅ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
🏅ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!