Σκύρος: Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα αγώνων TAEKWONDO που διοργάνωσαν οι Πελασγοί

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και προσμονή την Κυριακή 7 Απριλίου καταφέραμε να φιλοξενήσουμε και να δημιουργήσουμε μια φιλική αγωνιστική προπόνηση αφιερωμένη στους μικρούς μας αθλητές που ταξιδεύουν συνέχεια για να μαζέψουν αγωνιστικές εμπειρίες!

Αυτή την φορά ο σύλλογος μας σαν οικοδεσπότης δέχτηκε με χαρά σωματεία και αθλητές από την Εύβοια, τα οποία Ευχαριστούμε θερμά για την τιμή να παρεβρεθούν και να αγωνιστούν μαζί μας στην εκδήλωση!

Μια εκδήλωση που δημιουργήθηκε απ’όλους εμάς (προπονητές, Δ.Σ. , εθελοντές, υποστηρικτές, συνεργάτες) με πολύ αγάπη και μεράκι για να δώσουμε χαρά στα παιδιά μέσα από το αθλητικό ιδεώδες, προσπαθώντας μέσα από αυτή να εξελιχθούμε, να γίνουμε καλύτεροι χρόνο με το χρόνο, φιλοξενώντας περισσότερους αθλητές.

▪️Τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολλά, η αρωγή όλων αυτών των ανθρώπων, των κηδεμόνων, των υποστηρικτών και φίλων του συλλόγου που βοήθησαν είναι συγκινητική όχι μόνο για την δημιουργία & στήριξη της ημερίδας αλλά και για διαμόρφωση του γυμναστηρίου με πολύ κόπο και δουλειά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε ένα χώρο βιώσιμο, χαρούμενο,ανανεωμένο, καθαρό που αξίζει σε κάθε αθλητή του νησιού μας!

Εις το επανιδείν!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!