Σκύρος: Οι 7 αθλητές ανάμεσα στους 1600 στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Γ.ΒΟΛΑΡΗΣ» -Εξέλιξαν την τεχνική τους -Πλουσιότεροι σε εμπειρίες

Με 7 αθλητές συμμετείχε ο σύλλογος μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Γ.ΒΟΛΑΡΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης&Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή του πρωταθλήματος να ξεπερνά τους 1600 από όλη την Ελλάδα.

▪️Μένουμε ενθουσιασμένοι με την αγωνιστική προσπάθεια και εξέλιξη των αθλητών μας μέσα από τους συνεχείς αγώνες τους, αποκτώντας εμπειρίες.
Αυτή την φορά δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε με μετάλλια στο νησί μας αλλά με την υπόσχεση να συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε για να αγωνιζόμαστε!

▫️Προτεραιότητα μας είναι οι εμπειρίες των παιδιών εντός και εκτός τερέν αντιμετωπίζοντας τη κάθε δυσκολία που μπορεί προκύψει σε κάθε αποστολή!

Ευχαριστούμε θερμά την Skyros Shipping Co που δίνει την ευκαιρία στους αθλητές μας να ταξιδεύουν για να αγωνίζονται, καθώς και το προσωπικό για την αμέριστη βοήθεια τους σε ότι χρειαστούμε, τους γονείς για την συνεργασία& την εμπιστοσύνη.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για τις επόμενες διοργανώσεις!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!