Σταυρός-Μαντούδι 0-3: …συνέχισε και ολοκλήρωσε το σπουδαίο 3ποντο!

Ήταν το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, όπου οι Μαντουδιανοί, ήταν εντυπωσιακοί και στο 26’ είχαν προηγηθεί με 0-2!

Τα δύο γκολ, που έδωσαν το προβάδισμα στο Μαντούδι, είχαν πετύχει ο Τάσος Μαναρίτσας στο 24’ το 0-1 και στο 26’ το 0-2, ο Ντεγιάννης!

Δεν έμελλε όμως να φτάσει το παιχνίδι στο μισάωρο, καθώς με το 2ο γκολ του Μαντουδίου, ο κόουτς Τάκης Σπυρόπουλος, έπαθε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τελικά με ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας!


Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις κλπ, κλπ, ανάρρωση και ο Τάκης Σπυρόπουλος επανήλθε στην θέση του την περασμένη Κυριακή, κόντρα στο Αυλωνάρι… Η τύχη όμως δεν άφησε τον κόουτς-Τάκη να το χαρεί, καθώς σήμερα λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και με σύσταση του γιατρού του παρέμεινε κλινήρης… Στον πάγκο προσωρινά τον αντικατέστησε και πάλι ο Θανάσης Τσικτσίρης!

• 79’ ΓΚΟΟΟΛ! 0-3, φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μπόνου από αριστερά και ο Ζουζουλής μέσα στην περιοχή, με εντυπωσιακό τρόπο στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το τελικό 0-3!
Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των Κώστα Γκάτσου, Χάρη Αντωνίου-Παναγιώτης Σέρρα.

- Διαφήμιση -

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Καρκαλής, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής, Σεΐτης, Χατζηαντωνίου, Χασαπίδης, Σπανός, Τσούτσης, Μουτουσίδης, Τζαμίχας (71′ Κατσαρής).
ΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Θανάσης Τσικτσίρης): Αλατζάς, Λιάκος, Βούλγαρης (90+1′ Αντωνίου), Καλλίτσης, Ζουζουλής (85′ Καντζούρας), Κουβούσης, Τσούμαρης, Στεργίου, Ντεγιάννης, Μπόνος, Μαναρίτσας (73′ Μορφούλης).

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!