Στο νοσοκομείο Τάκης Σπυρόπουλος και Κώστας Ζήσης – Αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά τη διάρκεια αγώνων

Ο προπονητής της Αναγέννησης Μαντουδίου κατά τη διάρκεια του αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 17/12 στον Σταυρό, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακόπηκε το παιχνίδι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τη νοσηλεύτρια του αγώνα που ήταν κρίσιμές και καθοριστικές, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγω για καρδιακό επεισόδιο. Διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με το ΕΚΑΒ όπου έφτασε πολύ γρήγορα και όπως αναφέρουν πηγές η κατάσταση είναι σταθερή, αλλά ίσως χρειαστεί η τοποθέτηση βηματοδότη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς μαζί με την γιατρό Αφένδρα Σοφία όπου τον σταθεροποίησε και τον συνόδευσε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό είχαμε αυτή τη φορά στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, όπου στην διάρκεια του ημιχρόνου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ Χαλκίδας και Κώστας Ζήσης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Άμεσα έσπευσε κοντά του με απινιδωτή ο γιατρός του αγώνα Χάρης Παπαγεωργίου με την συμβολή του να είναι καθοριστική στην εξέλιξη της υγείας του καθώς και για εκείνον γίνεται λόγος για ισχαιμικό επεισόδιο. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του εξελίσσεται ομαλά.

- Διαφήμιση -

Τα απρόοπτα στους αγωνιστικούς χώρους όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή Προποντίδας στο γόνατο όπου διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις περαιτέρω εξετάσεις.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!