Φαίη Φραντζεσκάκη: “Δεν μου επιβάλουν την άποψή τους άνθρωποι που δεν πληρώνουν”

Με τον ΑΟ Χαλκίς να βιώνει ακόμα μία μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας του με την φετινή πορεία του στην Γ’ Εθνική και η επιστροφή του στο τοπικό πρωτάθλημα για ακόμα μία φορά να ειναι θέμα ημερολογιακό και οι όποιες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία να είναι στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασία μιλήσαμε τηλεφωνικά με την πρόεδρο από τον Ιανουάριο Φαίη Φραντζεσκάκη που μας δήλωσε:

“Είμαι απογοητευμένη από διοικητικούς και εξ διοικητικούς παράγοντες της ομάδας με την στάση τους και την συμπεριφορά τους προς εμένα και τον σύλλογο.

Για μένα πάνω από όλα προέχουν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών να γίνονται κανονικά και στην ώρα τους γιατί αυτοί αγωνίζονται στο γήπεδο και κρατάνε την ομάδα.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου ήταν αποτυχημένες και αυτό το πληρώνει η ομάδα.

- Διαφήμιση -

Ο ΑΟ Χαλκίς δεν μπορεί να συντηρεί έμμισθους παράγοντες , τα λεφτά του συλλόγου είναι για τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και την λειτουργία της ομάδας εντός και εκτός έδρας.

Υπάρχει σοβαρή σκέψη παραίτησης μου, “Δεν μου επιβάλουν καμία άποψη άνθρωποι που δεν έχουν δώσει χρήματα για τον σύλλογο”

Είμαι κοντά στην ομάδα συνοδεύοντας την ομάδα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια σαν αρχηγός αποστολής

Μερικοί πάνε να επιβληθούν με το έτσι θέλω και δεν μπορούν να χωνέψουν ότι στην προεδρία του συλλόγου είναι μία γυναίκα.

Πρέπει να αποφασίζουν αυτοί που πληρώνουν(Φαίη Φραντζεσκάκη και Βασίλης Ταρνάνάς).

Στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα ο Θάνος Παλαιολόγος και Μανώλης Στούρας με την πολύτιμη βοήθεια τους και τους ευχαριστώ όπως φυσικά και τον Βασίλη Ταρνάνα.

Για μένα πάνω από όλα είναι το καλό του ΑΟ Χαλκίς και αυτό θα υπηρετώ όσο είναι στην προεδρία του συλλόγου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!