Χαλκίδα: Με επιτυχία το 1ο Διασχολικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης»

Ένα ανοιχτό σχολείο εκπαιδεύει τους μαθητές του μέσα από δράσεις και προγράμματα βιωματικού χαρακτήρα σε δεξιότητες προσωπικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Είναι το σχολείο που λειτουργεί ως κοινότητα μέσα στην λειτουργία της οποίας εμπλέκονται ενεργητικά μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς.

Αυτό το σχολείο αποτελεί τον συνδετικό κρίκο αλλά και την γέφυρα επικοινωνίας και φιλίας με την γειτονιά, και την κοινωνία, δημιουργώντας δράσεις.

Η συνεργασία λοιπόν γειτονικών σχολείων, μαθητών, γυμναστών, δασκάλων, Συλλόγου Γονέων, Δημοτικής αρχής είχε ως αποτέλεσμα το 1ο Διασχολικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» που διοργάνωσε το 21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας με τη συμμετοχή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και του Δημοτικού Σχολείου Ανθηδόνας.

Οι μαθητές των τριών σχολείων έδωσαν μαθήματα αλληλεγγύης, σεβασμού, υγιούς ανταγωνισμού και χάρηκαν τη συμμετοχή τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Παρών και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάννης Νέζης που απένειμε τα μετάλλια στους συμμετέχοντες.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!