Χαλκίδα: Σε μια συγκινητική τελετή παραδόθηκε εξοπλισμός Kayaking από τον Προέδρο των Special Olympics Δ. Κοδέλα στο Ναυτικό όμιλο για τις ανάγκες τουΤοπικού Προγράμματος (βίντεο -φωτο)

Τελετή παράδοσης παραλαβής αθλητικού εξοπλισμού του αθλήματος Kayaking, πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, παρουσία του προέδρου των Special Olympics, Πρέσβη επι τιμή Διονυσίου Κοδέλα. Ο αθλητικός εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί από τους αθλητές των Special Olympics Hellas Εύβοιας για τις ανάγκες του Προπονητικού Τοπικού Προγράμματος .

Η τελετή περιελάμβανε και επίδειξη Κανοε – Καγιάκ από τους αθλητές, ενώ ο εξοπλισμός δόθηκε για τις ανάγκες του Προπονητικού Τοπικού Προγράμματος των Special Olympics, ενώ κατόπιν όπως ανακοίνωσε ο κ. Κοδέλας, θα παραμείνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνηση των αθλητών.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κκ Χρυσόστομος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας κ. Γερογιάκομος, ο Λιμενάρχης Χαλκίδας κ. Φλουρής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κούκουζας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Βάκα και ο Νίκος Αποστόλου επικεφαλής της ομάδας Διάσωσης Ευβοίας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!