Έγκλημα στην Χαλκίδα: Έξι μαχαιριές με μένος στην 63χρονη που δολοφονήθηκε- Τι αποκάλυψε η κόρη της

Σε ένα θρίλερ με συνεχείς ανατροπές εξελίσσεται η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα . Το evia online από την πρώτη στιγμή παρακολούθησε την περίεργη αυτή υπόθεση και επεσήμανε αποκλειστικά ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ακόμα και αυτό της δολοφονίας.

Το περίεργο είναι ότι ο ιατροδικαστής δεν αντιλήφθηκε ότι η δολοφονημένη Μαρία Δασκαλοπούλου είχε δολοφονηθεί και απέδωσε το θάνατό της σε πέσιμο από τις σκάλες την στιγμή που είχε 6 μαχαιριές στον αυχένα. Την νεκρή εντόπισε όπως αποκαλύψαμε μια φίλη της κόρης της που πήγε να δει τι κάνει καθώς είχε κινητικά προβλήματα

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, διαπιστώθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση ότι έφερε έξι μαχαιριές στον αυχένα και ο θάνατός της επήλθε από τρώση του τραχήλου, εκεί που υπήρχαν οι σπονδυλικές αρτηρίες και οι καρωτίδες.

Οι μαχαιριές φαίνονται να έγιναν με μένος και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα. Από την οικία αφαιρέθηκαν μόνο 7.000 ευρώ που ήξεραν μάνα και κόρη που έμεναν μαζί στο σπίτι.


Τι είπε η κόρη της 63χρονης Νάντια Γιαννακοπούλου
«Ληστεία έχει γίνει, ναι, αλλά τίποτε παραπάνω δεν ξέρουμε, γιατί δε μου λένε τίποτα. Το έμαθα την ίδια μέρα, με πήρε τηλέφωνο στη δουλειά μια φίλη που τη βρήκε. Οι αστυνομικοί δε λένε τίποτα, δεν έχουν καν γράψει ακόμα την ώρα θανάτου και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Είμαι μοναχοπαίδι δυστυχώς. Τον πατέρα μου τον έχασα πέρυσι. Στο ίδιο σπίτι έμενα, μαζί μέναμε. Μόλις είχα φύγει για την δουλειά. Λογικά, έγινε μεσημέρι. Είχε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη κι έτσι είχα στείλει τη φίλη να της κάνει λίγο παρέα, μήπως θέλει να τη βοηθήσει. Μόνο χρήματα λείπουν, όχι κοσμήματα. Μόνο η ντουλάπα μου ήταν ανάστατη, εκεί που έψαξαν, όχι το υπόλοιπο σπίτι», περιέγραψε η κόρη του θύματος στο Star.

Η ίδια είπε ότι δεν πάει κάπου το μυαλό της για τον/ τους δράστες και πως μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει. Το επίσης τραγικό είναι ότι ζουν γονείς της 63χρονης. Η μητέρα της είναι κατάκοιτη και ο πατέρας, άνω των 90 ετών, φροντίζει τη σύζυγό του.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!