ΑΕΚ : Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια-Τραυματίας και φθορές στον ατσάλινο αετό (φωτο)


Επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παρά την απαγόρευση μετακίνησης, βρέθηκαν στη χώρα μας…

Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την πρωτεύουσα της Κροατίας και βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι οπαδοί της Ντιναμό συγκρούστηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, όταν περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena», τραμπουκίζοντας όποιον ήταν εκεί. Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό που βρίσκεται έξω από την OPAP Arena, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο αλλά βρήκαν κλειστές τις πόρτες.

Οι ίδιες πηγές όπως μεταδίδει το gazzetta.gr, σημειώνουν ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με τουλάχιστον έναν τραυματία και για τον λόγο αυτό υπήρξε ισχυρή παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!