Αποκλειστικό -Σοκ στην Χαλκίδα: Ανήλικος Ρομά, απείλησε μαθητές μέρα μεσημέρι σε στάση λεωφορείου- Εψαξε τις τσάντες τους για να τα κλέψει

Ένα απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι της στην Χαλκίδα όταν ανήλικος Ρομά, απειλώντας 3 μαθητές του γυμνασίου, τους ανάγκασε να του παραδώσουν τις σχολικές τους τσάντες ώστε να αρπάξει ότι βρει μέσα.

Συγκεκριμένα οι τρεις μαθητές ηλικίας 12 έως 15 ετών,  όταν σχόλασαν από το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας το μεσημέρι της Δευτέρας  περίμεναν στην στάση ώστε να πάρουν το λεωφορείο και να επιστρέψουν σπίτια τους. 

Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά με θράσος -όπως μας κατήγγειλε αποκλειστικά η μητέρα του ενός αγοριού Νίκη Καραμάνου -και απειλώντας τα, κατάφερε να του παραδώσουν τις σχολικές τσάντες, για να κλέψει από μέσα ότι έβρισκε.

Οι μαθητές φυσικά αντέδρασαν και όταν αρνήθηκαν να δώσουν τις τσάντες τους, ο ανήλικος Ρομά τους απείλησε ότι θα φωνάξει και την παρέα του...  λέγοντας: "Αν δεν μου τις δώσετε θα φωνάξω καμμιά δεκαριά φίλους μου". Τότε τα παιδιά τον άφησαν να ψάξει, αλλά δεν βρήκε τίποτα και τράπηκε σε φυγή. 

Η μητέρα πρόκειται να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία, ενώ το συμβάν ανάρτησε στην σελίδα του facebook “ΧΑΛΚΙΔΑ μια μεγάλη Αγκαλιά”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!