Αποκλειστικό -Χαλκίδα: Κίνδυνος τη νύχτα – Η καταγγελία οδηγού – το παρ ολίγον ατύχημα-(φωτο)

Ξημερώματα Σαββάτου σήμερα στο τέλος της οδού Ληλαντίων στην Χαλκίδα. Καταγγελία ΣΟΚ αναγνώστη του evia online που μας έστειλε να δούμε, την κατάσταση του οδοστρώματος, μετά από τις εργασίες που γίνονται άραγε από ποιόν . Μείναμε άφωνοι.

Όπως μας δήλωσε ο “τυχερός” τελικά δημότης, παρ ολίγο να έχει ατύχημα, αφού πέρασε οριακά από την λακκούβα, που είχε μείνει ανοικτή ή στην μέση του δρόμου ή δεν καλύφθηκε σωστά. Ο ίδιος φώναξε και την αστυνομία για την εγκληματική αμέλεια και έβαλε δύο κώνους που βρήκε απέναντι από τα δίχτυα.

Βλέπουμε λοιπόν, καρφωμένη μια τάβλα- ξύλινη προφανώς -σε κάποια τρύπα με μήκος ενός μέτρου τουλάχιστον, πλάτους σχεδόν 1 μέτρου και άγνωστου βάθους.

Βλέπουμε όμως και το τραγικότερο. Υπάρχει και μια μεγάλη τρύπα στο οδόστρωμα Πουθενά κάτι που να την καλύπτει. Ούτε ξύλο.

Ερώτηση πρώτη. Ποσό βάρος αντέχει η ξύλινη πρόχειρη κατασκευή;

Ερώτηση δεύτερη. Αρκεί το σήμα που αναβοσβήνει και η πλαστική περίφραξη για την αποφυγή ατυχήματος;

Ερώτηση Τρίτη. Με την λακκούβα που αποτυπώνει ξεκάθαρα ο φακός τι θα γίνει αν κάποιος κάτοικος πέσει μέσα ή ένα παιδί με ποδήλατο;

Τι θα συμβεί αν πέσει εάν αυτοκίνητο μέσα και χτυπήσει κάποιος ή στην καλύτερη περίπτωση πάθει ζημιά ο άτυχος οδηγός; Ο αναγνώστης μας ήταν τυχερός και γλύτωσε.

Τα στοιχεία του αναγνώστη μας είναι στην διάθεση οιουδήποτε “υπευθύνου”.

Υγ. Βεβαίως και πρέπει να ανακατασκευάζονται οι δρόμοι από τους δήμους η να γίνονται εργασίες φυσικού αερίου η άλλες αλίμονο! Αν και θα έπρεπε να μην γίνονται παραμονές εκλογών. Όποτε πραγματοποιούνται έργα, για το καλό μας, καλό θα είναι να έχουν καλό προγραμματισμό, για το καλό μας… Είναι έργα η όχι του Δήμου Χαλκιδέων; Θα αναμένουμε την απάντηση.

Όμως όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. «Το προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν»…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!