Β. Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από τις έρευνες για το ελικόπτερο που έπεσε στη θάλασσα – Βατραχάνθρωποι στις έρευνες-Τι δήλωσε στο evia online ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαϊδίτης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του ελικοπτέρου Α-109 που έπεσε το πρωί της Πέμπτης 28/9 στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αχλάδι στη βόρεια Εύβοια, μπροστά από το σπίτι του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη όπως ανέφερε το evia online.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο πιλότο στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στις έρευνες συμμετέχουν πέρα από τα 4 σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο και 2 αλιευτικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες καταφθάνει και η ομάδα υποβρύχιων αποστολών.

Το σημείο προσπαθούσαν να προσεγγίσουν από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, και ο δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης αλλά λόγω της μεγάλης καταστροφής που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο με την κακοκαιρία Elias, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, όπως δήλωσε στο eviaonline o Γιώργος Κελαϊδίτης. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, τόνισε: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί. Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!