Ερέτρια-Παλαιοχριστινός- Αποκλειστικό-Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την εργασία του, το πειθαρχικό και τον μισθό

Της Μαρίας Καράπα

Το θέμα που έγινε Πανελληνίως σημείο αναφοράς με τις εξελίξεις που το evia online κάλυψε απο την πρώτη στιγμή και αποκάλυψε με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις του νυν Δημάρχου Ερέτριας Νίκου Γουρνή και του πρώην Γιάννη Δημητρόπουλου έχει και νέες εξελίξεις που φέρνουμε κατ αποκλειστικότητα στο φώς.

Όπως μας δήλωσε ο κ Γουρνής έγινε η παραπομπή της πειθαρχικής υπόθεσης του υπάλληλου εξ αποστάσεως στην καθαριότητα, στο πειθαρχικό συμβούλιο υπαλλήλων ΟΤΑ Α βαθμού, μετά από απόφαση του ιδίου.

“Αναφορικά με τον μισθό του έχει πλέον ξεκινήσει η διαδικασία περικοπής του . Συγκεκριμένα αφορά την περικοπή του μισθού του Μαρτίου. Αν το πειθαρχικό αποφασίσει, που θα πάρει την κρίσιμη απόφαση να επανέλθει στην υπηρεσία του, τότε θα πληρωθεί κανονικά. Σε κάθε περίπτωση όπως φαίνεται από τις άμεσες ενέργειες μας- και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο όταν τον καλέσαμε να εργαστεί δια ζώσης -τηρήθηκε η νομιμότητα όπως ορίζεται από τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα. Το γράμμα του νόμου και μόνο είναι ο οδηγός μας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!