Εύβοια: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση του 39χρονου-Βρέθηκε σε περιοχή που δεν είχε σήμα το κινητό-Τι συνέβη- Όλες οι λεπτομέρειες

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε εχθές στις 1.15 το μεσημέρι όταν χάθηκε κάθε επικοινωνία του 39χρονου κατοίκου της Καρύστου πατέρα δύο παιδιών με τους οικείους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online βρέθηκε σε περιοχή του Κάβο Ντόρο και είναι καλά στην υγεία του εκτός από ελαφριά τραύματα. Είχε προηγηθεί μικρό τροχαίο αφού έπεσε με το αυτοκίνητο σε ένα χαντάκι. Στην περιοχή δεν υπήρχε σήμα ώστε να ειδοποιήσει η να δεχθεί τηλέφωνο με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία στους οικείους του που έκαναν έκκληση για την ανεύρεσή του και μέσω των sosial media.

Σήμερα ένας περαστικός οδηγός τον είδε και να τον μετέφερε στην Κάρυστο. Το Α.Τ. Καρύστου από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε για την ανεύρεσή του. Μάλιστα είχε ζητηθεί από την εταιρία της κινητής τηλεφωνίας να δοθεί το τελευταίο στίγμα που έδινε το κινητό του . Τελικά δεν χρειάστηκε και πλέον είναι μαζί με την οικογένειά του.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!