Εύβοια: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 90χρονου αγνοούμενου-Τι είπε -Εντοπίστηκε να περπατά στο βουνό -Τι δήλωσε στο evia online ο διοικητής πυροσβεστικής κ. Μαυρίδης

Εντοπίστηκε ύστερα από ολονύχτιες έρευνες ο 90χρονος που το βράδυ της Πέμπτης χάθηκε ξαφνικά όταν είχε βγει με συνομήλικο φίλο του για περπάτημα. Όπως είχε αποκαλύψει το evia online πρόκειται για τον Θ.Π. κάτοικο Ψαχνών.

Αντώνης Μαυρίδης
Διοικητής Πυροσβεστικής Χαλκίδας

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Αίσιο ήταν το τέλος για τον ηλικιωμένο, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε στο eviaonline ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας κ. Μαυρίδης οι άντρες της Πυροσβεστικής τον εντόπισαν να περπατά στο βουνό στον Άγιο Ιερεμία λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 15/12.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή του συμβάντος ο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, Αντιπύραρχος κ. Αντώνης Μαυρίδης βρέθηκε στο σημείο και συντόνιζε την επιχείρηση εντοπισμού.

Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του με εξαίρεση κάποιο μικρό τραυματισμό που φέρει στα χέρια. Αυτή την ώρα μεταφέρεται για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο 90χρονος ευχαρίστησε τους άνδρες της Πυροσβεστικής και όλους όσοι συνέδραμαν στον εντοπισμό του.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!