Εύβοια: Αγνοείται 90χρόνος – Έρευνες για τον εντοπισμό του μέσα στα χιόνια!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές με την υπόθεση εξαφάνισης ενός ηλικιωμένου άνδρα από το χωριό Παρθένι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος διέμενε μόνος του στο σπίτι, με τις δύο κόρες του να φροντίζουν για το φαγητό και τις ανάγκες του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η μια του κόρη πήγε στο σπίτι και του άφησε το φαγητό αλλά ο ίδιος δεν ήταν σπίτι. Αρχικά δεν θορυβήθηκε καθώς ο πατέρας της συνήθιζε να βγαίνει στο χωριό, ενώ ασχολιόταν και με τα ζώα του.

Στο χωριό Παρθένι η χιονόστρωση ξεπερνά τους 60 πόντους

Το απόγευμα της Τετάρτης η κόρη του πήγε ξανά στο σπίτι του για να του αφήσει φαγητό, αλλά και πάλι δεν ήταν εκεί ο ηλικιωμένος πατέρας της, με την διαφορά όμως ότι δεν είχε αγγίξει το φαγητό της Δευτέρας.

Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε της αρχές και ξεκίνησαν άτυπα οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του, στον οποίο συνδράμουν ενεργά και οι εθελοντές της ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312, οι οποίες μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν αποτέλεσμα.

Το πρωί της Πέμπτης η ίδια θα δηλώσει και επίσημα την εξαφάνιση, ενώ οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!