Εύβοια: Αναζητείται κλέφτης – Αμοιβή 5000 ευρώ

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές στην Εύβοια. Αυτή τη φορά δύο συμβάντα με διαφορά ωρών σημειώθηκαν στην Εύβοια.

Οι δράστες στις 30/8 έσπασαν τα λουκέτα στα μπαούλα στον Πύργο του Ναυαγοσώστη στην παραλία Καλάμια της Ν. Αρτάκης, όπου αποθηκεύει τα πράγματά του και έκλεψαν καπνογόνα, βεγγαλικά σωσίβια, κυάλια και λοιπό εξοπλισμό.

Μία μέρα μετά στην ίδια παραλία κλάπηκε η μηχανή από το Σωστικό Σκάφος μάρκας Honda BF long του 2004 δικυλνδρη 4 Stroke. Επίσης κλάπηκαν βεγγαλικά καπνογόνα αλλά οι κλέφτες και στις 2 περιπτώσεις άφησαν μέσα τα πλαστικά που τα περιείχαν !!

Ο κ. Σοφίου, ναυαγοσώστης και υπεύθυνος Σχολής Ναυαγοσωστικής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιεί το γεγονός, ενώ παράλληλα δίνει αμοιβή 5000 ευρώ σε όποιον βρει τον κλέφτη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση

30/08/2023 στην παραλία Ν.Αρτάκης Καλάμια σπάσανε τα λουκέτα στα μπαούλα στον Πύργο του ναυαγοσώστη όπου αποθηκεύει τα πράγματα του και κλέψανε καπνογόνα βεγγαλικά σωσίβια κυάλια και λοιπό εξοπλισμό !
Στις 31/08/2023 στην ίδια παραλία κλάπηκε η μηχανή από το Σωστικό Σκάφος μάρκας Honda BF long του 2004 δικυλνδρη 4 Stroke και μπορεί κάποιος να κολλήσει χαρτιά από 8 , 10 ή 15 ίππους μηχανή και να την έχει στο σκάφος του! Επίσης κλάπηκαν βεγγαλικά καπνογόνα αλλά οι κλέφτες και στις 2 περιπτώσεις άφησαν μέσα τα πλαστικά που τα περιείχαν !!
Δεν με νοιάζει η μηχανή που την είχα αγοράσει 1600 ευρώ Αλλά μόνο και μόνο για τον κόπο που χρειάζεται και τα πρωινά ξυπνήματα δίνω 3000 ευρώ σε όποιον μου φέρει τον κλέφτη σπίτι πριν τον βρω εγώ!
Όχι την μηχανή τον κλέφτη!

Με νέα του ανάρτηση μία μέρα μετά, ο κ. Σοφίου ανεβάζει το ποσό της αμοιβής για όποιον βρει τον κλέφτη. 

Τα 3000€ ευρώ τα κάνω 5000€ και στοχοποιω τον κλέφτη έτσι επειδή μπορώ ! Σχετικά με την κλεμμένη μηχανή! Και φέρτε τα και τα 2 τεμαχια σπίτι μου

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!