Εύβοια: Ανασύρθηκε από τη χαράδρα στη Δίρφυ η τραυματισμένη 60χρονη Αποκλειστικό (βίντεο)-Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα

Μια ακόμα επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης έφεραν εις πέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις Ευβοίας που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την πολυτραυματία ορειβάτη που όπως είχε αποκαλύψει το evia online είχε πέσει σε χαράδρα 15 μέτρων στο όρος Δίρφυς. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο σημείο για ορειβασία μαζί με ομάδα ατόμων από την Αθήνα.

Όπως είχε αναφέρει αποκλειστικά το evia online που κατέγραφε από την πρώτη στιγμή της είδησης τις εξελίξεις, οι πυροσβεστικές δυνάμεις είχαν προσεγγίσει την άτυχη γυναίκα και ανέμεναν την έλευση του ελικοπτέρου που απογειώθηκε απο την Ελευσίνα, το οποίο μετέφερε και γιατρό ώστε να μην συμβεί κάποια επιπλοκή όταν θα έμπαινε στο ειδικό καλάθι διάσωσης. Αυτή την στιγμή μεταφέρεται σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Την άκρως επιτυχημένη επιχείρηση συντόνιζαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Εύβοιας Κωνσταντίνος Ψαρρός και ο διοικητής της Χαλκίδας, Αντώνης Μαυρίδης, ενώ συμμετείχαν 11 πυροσβέστες από την Π.Υ. Χαλκίδας, το Εθ. Π.Κ. Ψαχνών, η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και 1 Ε/Π του Π.Σ.

Δείτε το βίντεο
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!