Εύβοια: Αυτός είναι ο δολοφόνος-Η ζωή του Αιγύπτιου στο Μαρμάρι- Η συμπεριφορά του- Πως τον αποκαλούσαν-Τι λένε στο evia online κάτοικοι

Για περισσότερο από 30 χρόνια δεν εργαζόταν απλά, αλλά ήταν μέλος της Οικογένειας Καρνέση, ο επιστάτης των κατοικιών, μεταξύ των οποίων και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι. Το πρωί της Δευτέρας όμως μπήκε στα γραφεία της Γλυφάδας, κατευθύνθηκε στον ημιώροφο, όπου είχαν τα γραφεία τους οι συνιδιοκτήτες, σκότωσε την Μαρία Καρνέση και αν η Δέσποινα, η αδερφή της δεν ήταν στον πάνω όροφο θα την είχε σκοτώσει και εκείνη.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος, που βάφτισαν χριστιανό (Αριστείδης) οι άνθρωποι που σκότωσε και εν συνεχεία αυτοκτόνησε, ουδόλως πρόδιδε η εν γένει συμπεριφορά του ότι θα γινόταν δολοφόνος . Τουναντίον όπως είπαν στο evia online κάτοικοι του Μαρμαρίου. ” ¨Ηταν ήσυχος, χαμογελαστός και γνωστός ως ο Άρης ο άνθρωπος των Καρνέσηδων που λειτουργούσε ως ο αντ αυτού . Η γνώριμη φιγούρα του “καπετάν Άρη” που μετέφερε στους Πεταλιούς όχι τα αφεντικά, αλλά την οικογένειά του με το ταχύπλοο μόλις έφταναν στο Μαρμάρι ήταν παντακού παρούσα . Εργαζόταν για πάνω από 30 χρόνια ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι.

Ο Νικόλαος Τσαλιαγκός ,πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου δήλωσε: «Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ».

Συμπλήρωσε ο πρόεδρος κοινότητας Μαρμαρίου: «Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους».

Ο ίδιος, αναφέρει για τον Αιγύπτιο: «Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος».

Όπως αναφέρει στο MEGA, τελευταία φορά που τον είδε στο νησί ήταν πριν ένα μήνα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!