Εύβοια : Εξαφάνιση 68χρονης- Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά στο eviaonline- Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Ερέτρια

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές και εθελοντές για την ανεύρεση της της 68χρονης που χάθηκε από το σπίτι της . Η τοπική κοινωνία στα Πλακάκια Ερέτριας είναι ανάστατη από την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline η γυναίκα πάσχει από άνοια, ενώ ταλαιπωρείται γενικά και από προβλήματα υγείας. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγγενείς της χάνουν τα ίχνη της, καθώς και στο παρελθόν έχει χαθεί άλλες δύο φορές. Την πρώτη φορά επέστρεψε μόνη της, ενώ την δεύτερη την εντόπισαν οι συγγενείς της στην περιοχή της Ερέτριας.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 5, η μητέρα της έπεσε για ύπνο και η ίδια βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Όταν η μητέρα της ξύπνησε περίπου στις 7, βρήκε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και την ίδια εξαφανισμένη, ενώ τα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονται όλα στο σπίτι.

Να τονίσουμε πως κινητό τηλέφωνο δεν διαθέτει, καθώς παρά τις έντονες πιέσεις των συγγενών της να το χρησιμοποιεί, εκείνη αρνείτο κατηγορηματικά.

 Στις έρευνες συμμετέχουν η Αστυνομία η Πυροσβεστική και οι εθελοντές της ομάδας fetesclub 4×4, αλλά και απλοί πολίτες και διάφοροι εθελοντές, όπου “χτενίζουν” την περιοχή από το βράδυ της Πέμπτης.

Την είδηση έκανε γνωστή η αδελφή της Αριστέα Μάινα, με μια αγωνιώδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαρήγαγαν πρώτα το evia online και το evia woman.
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!