Εύβοια: «Ευτυχώς δεν του έβγαλε το μάτι του παιδιού μου” είπε η μητέρα του 16χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα σε σχολικό λεωφορείο


Το evia onine έκανε ήδη αναφορά στο θέμα από εχθές στην είδηση για το 16χρονο μαθητή που υπέστη επίθεσης μέσα στο λεωφορείο που εκτελούσε σχολικό δρομολόγιο από το ΕΠΑΛ των Κονιστρών, στο οποίο φοιτά, προς το χωριό του κοντά στην Κύμη. Το περιστατικό έγινε παρουσία 80 μαθητών δημοτικού και άλλων μαθητών του ΕΠΑΛ. Έπειτα από παρέμβαση του οδηγού που σταμάτησε το λεωφορείο, στο σημείο έφτασε η ΕΛ.ΑΣ, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τους ανήλικους, οι οποίοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδώσαμε ένας 17χρονος, επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον 16χρονο. Στη συνέχεια άλλοι δύο 16χρονοι που φέρεται να κάνουν παρέα με τον 17χρονο, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Όταν ο 16χρονος ζήτησε τον λόγο, ο 17χρονος άρχισε να του επιτίθεται, να τον χτυπάει με δύναμη τόσο στο κεφάλι όσο και στην κοιλιακή χώρα.
Οι δυο 16χρονοι συνέχισαν βρίζουν τον άτυχο μαθητή, ενώ παράλληλα τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να τα ανεβάσουν στα social media.

Τι καταγγέλλει η μητέρα του 16χρονου στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στο MEGA
«Τα παιδί ερχόταν από το σχολείο με το λεωφορείο, κάποια στιγμή σε ένα συγκεκριμένο χωρίο με πήρε το παιδί μου και μου είπε ότι έφαγε ξύλο μέσα στο λεωφορείο από ένα συγκεκριμένο παιδί και τον έβριζαν με αισχρές εκφράσεις. Μόλις έφτασε το παιδί στην Κύμη, το πήρα και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα και μετά πήγαμε στο νοσοκομείο για να λάβει τις Πρώτες Βοήθειες. Είχε τρέξει αίμα η μύτη του, ήταν χτυπημένος στο μάτι και στο στήθος. Για καλή μας τύχη δεν του έβγαλε το μάτι Δεν είχε ξανασυμβεί κάτι με το δικό μου το παιδί. Ο συγκεκριμένος 17χρονος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στο σχολείο» ανέφερε η μητέρα του 16χρονου θύματος της επίθεσης.
«Έχω κάνει μήνυση, εγώ στέλνω το παιδί μου στο σχολείο για να μάθει, όχι για να φάει ξύλο», συμπλήρωσε η κ. Δήμητρα.
«Οι ανήλικοι όταν συλλαμβάνονται αντιμετωπίζονται κυρίως με την ηλικία τους και όχι από το αδίκημα που έχουν διαπράξει», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!