Εύβοια – Θρίλερ στο Παρθένι: Πότε ξεκινούν οι έρευνες για τον 90χρονο αγνοούμενο

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου από το Παρθένι Ευβοίας, που αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα, μέσα στην κακοκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε η παύση ερευνών για τον 90χρονο αγνοούμενο έως και την Τετάρτη, όπου θα ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες που ίσως βοηθήσουν τις ομάδες που θα επιχειρήσουν, ελπίζοντας ότι θα έχουν λιώσει τα χιόνια στην ευρύτερη περιοχή και το πεδίο θα είναι πιο καθαρό.

Για μία εβδομάδα κλιμάκια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς και διασώστες της Ομάδας SAR 312 από την Εύβοια, “χτενίζουν” την περιοχή και κάθε δυνατό σημείο που πιθανολογούν ότι μπορεί να βρίσκεται ο άτυχος ηλικιωμένος.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας που επιχειρούσαν άοκνα επί 5 συνεχείς ημέρες μέσα σε αντίξοες συνθήκες στο πλευρό της 7ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας
και της Ελληνικής Αστυνομίας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι που σε κάποια σημεία ξεπερνούσε τους 60 πόντους δυσχεραίνοντας το έργο τους.

- Διαφήμιση -

Η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 διέθεσε όλες αυτές τις μέρες 7, διασώστες μαζί τους και ο Σκύλος της ομάδας που έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση σαν Κ9 Και ο χειριστής Drone της S.A.R. – 312, που σάρωσε από ψηλά την περιοχή αναζήτησης επί δύο ώρες”, δήλωσε ο Νίκος Αποστόλου επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!