Εύβοια: Πολύτεκνος ο άτυχος οδηγός που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του-Το πρόβλημα με το χέρι του-Τι μας είπαν γνωστοί του που θρηνούν

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Φύλλων του Δήμου Χαλκιδέων από τον αδόκητο χαμό του 72χρονου συνταξιούχου Παναγιώτη Έρωτα που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σήμερα το μεσημέρι, καθώς εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής με επικεφαλής τον Διοικητή Ευβοίας κ. Ψαρρό, καθώς και η αστυνομία.

Τον άτυχο άνδρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν χωρίς τις αισθήσεις του και θανάσιμα τραυματισμένο, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό καθώς όλοι γνώριζαν τον άτυχο ηλικιωμένο ο οποίος ήταν εργατικός -ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες- φιλήσυχος, όπως αναφέρουν στο eviaonline άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσαν μάλιστα, πριν από 2 χρόνια είχε ένα σοβαρό ατύχημα, καθώς είχε κόψει το χέρι του με μηχάνημα κοπής.

Απαρηγόρητη είναι η οικογένειά του, τα 3 παιδιά του και τα εγγόνια.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!