Εύβοια-ΣΟΚ: Μαθητές Γυμνασίου έφτιαξαν και διακινούσαν ψεύτικες άσεμνες φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους -Δικογραφία και για τους γονείς

Ένα απίστευτο σοκαριστικό γεγονός που καταδεικνύει τους κινδύνους της τεχνολογίας όταν χρησιμοποιείται για παράνομους σκοπούς έλαβε χώρα, όταν 2 μαθητές δημιούργησαν ψεύτικες άσεμνες φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους σε Γυμνάσιο στην Χαλκίδα . Εκτός όμως από αυτό διακίνησαν την ψεύτικη ροζ φωτογραφία σε ομάδες στο στο Instagram όπου την είδαν 24 άτομα!

Η μαθήτρια ηλικίας μόλις 15 ετών από τη Χαλκίδα πήγε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης και μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν συμμαθητές της για διακίνηση της άσεμνης φωτογραφίας της . Η ανήλικη -που σύμφωνα με πληροφορίες του evia online ενημερώθηκε από συμμαθητή της- και έπαθε όπως ήταν φυσικό σοκ υπέδειξε ως δράστες δύο συμμαθητές της.
Σε βάρος των δύο 15χρονων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος για «Πορνογραφία ανηλίκων» – «Συκοφαντική δυσφήμηση» – «Νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων» δικογραφία σχηματίστηκε όμως και εις βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.



Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!