Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ανεύρεση των 2 ανήλικων κοντά σε γκρεμό 200 μέτρων- Πως βρέθηκαν μέσα στη νύχτα

Το evioanline ήταν το μέσο που μετέδωσε πρώτο ότι βρέθηκαν οι δύο ανήλικοι που είχαν χαθεί στην περιοχή ανάμεσα στα Μανίκια και την Βρύση αργά χθες το βράδυ μετά από άριστα συντονισμένη και γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που κινητοποιήθηκαν άμεσα .

Ο συναγερμός χτύπησε λίγο μετά της 9 όταν οι δύο ανήλικοι ηλικίας 14 και 16 ετών που περπατούσαν στην περιοχή αποπροσανατολίστηκαν καθώς δεν την γνώριζαν . Αμέσως πήραν τηλέφωνο στην Πυροσβεστική υπηρεσία της Κύμης όπου σήμανε συναγερμός . Ειδοποιήθηκε ταυτόχρονα και το Α.Τ. Κύμης και ο διοικητής . Το πρώτο μέλημα των αρχών ήταν η κατάσταση της υγείας τους όπου διαβεβαίωσαν ότι είναι άριστη.

Μετά ξεκίνησε μια μαραθώνια τηλεφωνική επικοινωνία που συντόνιζε ο επιπυραγός Δημήτρης Δεμερούτης που αφενός εμψύχωνε τα παιδιά, αφετέρου τους ενημέρωνε για τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνουν . Μία εξ αυτών όπως μετέδωσε εχτές το evia online ήταν να ανοίξουν τους φακούς των κινητών τους.

Τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι πυροσβέστες εντόπισαν το ακριβές σημείο που βρίσκονταν το οποίο ήταν πλησίον σε χαράδρα 200 μέτρων στον λόφο Τραγκουνάρα στη Βρύση οπότε και παραδόθηκαν στις οικογένειές τους. Στις έρευνες συμμετείχαν εθελοντές και ο πρόεδρος της κοινότητας Μανικίων Κώστας Σεφερλής .

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!