Εύβοια: Συνελήφθη «η σπείρα των 5»- Θρασύτατη κλοπή σε supermarket πριν τους συλλάβει η ΕΛΑΣ

Ανακούφιση έφερε η είδηση της σύλληψης της αποκαλούμενης “σπείρας των 5” που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους καταστηματάρχες κλέβοντας ό, τι μπορούσαν να κλέψουν δια της μεθόδου της απασχόλησης. Η σπείρα αποτελείται από άνδρες και γυναίκες καταγωγής Ρομά χτυπούσαν στην αγορά του Αλιβερίου. Συνελήφθησαν χθες από τους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

Της σύλληψης είχε προηγηθεί η έφοδος σε πέντε καταστήματα της πόλης, όπου οι κατηγορούμενοι φέρεται ότι επιχείρησαν να αποσπάσουν πράγματα. Σε ορισμένα από τα καταστήματα έγιναν την τελευταία στιγμή αντιληπτοί έφυγαν άπραγοι. Δεν συνέβη το ίδιο όμως σε εμπορικό κατάστημα και σε γνωστό σουπερμάρκετ της πόλης όπου κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 1.000 ευρώ.

Αυτό όμως ήταν και το κύκνειο άσμα τους αφού στο supermarket έγιναν αντιληπτοί από τη διεύθυνση του καταστήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν τους ζητήθηκε να τους γίνει έλεγχος, αρνήθηκαν έντονα και απείλησαν την υπεύθυνη του καταστήματος ότι θα την χτυπήσουν. Ειδοποιήθηκε το ΑΤ Αλιβερίου οι αστυνομικοί του οποίου έδρασαν άμεσα και συνέλαβαν την αποκαλούμενη “σπείρας των 5” βάζοντας τέλος στην δράση τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!