Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο στο Παρθένι – Εξαφανισμένος για 4η μέρα!

Ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο άνδρα από δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας, κλιμακίου της πυροσβεστικής και της αστυνομίας καθώς και της ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312. Ο 90χρονος από το χωριό Παρθένι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε μόνος του στο σπίτι, με τις δύο κόρες του να φροντίζουν για το φαγητό και τις ανάγκες του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η μια του κόρη πήγε στο σπίτι και του άφησε το φαγητό αλλά ο ίδιος δεν ήταν σπίτι. Αρχικά δεν θορυβήθηκε καθώς ο πατέρας της συνήθιζε να βγαίνει στο χωριό, ενώ ασχολιόταν και με τα ζώα του.

Το απόγευμα της Τετάρτης η κόρη του πήγε ξανά στο σπίτι του για να του αφήσει φαγητό, αλλά και πάλι δεν ήταν εκεί ο ηλικιωμένος πατέρας της, με την διαφορά όμως ότι δεν είχε αγγίξει το φαγητό της Δευτέρας.

Στο χωριό Παρθένι η χιονόστρωση ξεπερνά τους 60 πόντους

Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε της αρχές και ξεκίνησαν άτυπα οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του, στον οποίο συνδράμουν ενεργά και οι εθελοντές της ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312, οι οποίες μέχρι αυτή την στιγμή δεν είχαν αποτέλεσμα.

,

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!