Εύβοια-Φωτιά: Νέα εξέλιξη-Μήνυμα 112 στους κατοίκους- Προς την Αρτάκη κινείται το μέτωπο: Τι είπαν στο evia online ο Δήμαρχος Γ. Ψαθάς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κώστας Ψαρρός

Νέα συγκλονιστικά βίντεο δείχνουν την μεγάλη ένταση της φωτιάς που ενισχύεται από τους ισχυρούς ανέμους εντάσεως 6 και 7 μποφόρ που χτυπούν ανελέητα τη περιοχή προφήτης Ηλίας στα Ψαχνά. Ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ευβοίας Κωσταντίνος Ψαρρός δήλωσε στο evia online από την πρώτη γραμμή της μάχης .” Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση είναι πολλά τα μποφόρ πρέπει να πηδάμε για να φτάσουμε την φωτιά. Παντού βρέχει φωτιά περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει 62 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Πριν λίγο στάλθηκε και μήνυμα του 112 στους κατοίκους για ετοιμότητα

“Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση ευτυχώς προς το παρόν δεν απειλούνται σπίτια αλλά δεν ξέρουμε με τόσο αέρα τι θα γίνει σε λίγο” Το μέτωπο κινείται προς την Αρτάκη είπε στο evia online ο δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

Ο καπνός είναι πλέον ορατός και από περιοχές της Χαλκίδας που βρίσκονται σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!