Θρήνος στην Εύβοια – Νεκρός ο 22χρονος οδηγός του σφοδρού τροχαίου στο Βέλος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου από τον αδόκητο χαμό του 22χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου το βράδυ της Κυριακής 25/6, μετά από τροχαίο που ενεπλάκη.

Ο άτυχος Νίκος Καραγιάννης καταγόταν από το χωριό Κονίστρες και ήταν φαντάρος, ενώ είχε έρθει αυτές τις μέρες με άδεια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Οι γονείς του είναι σε κατάσταση σοκ ενώ στο σπίτι συρρέουν από την πρώτη στιγμή συγγενείς και φίλοι της οικογένειας να συμπαρασταθούν στο τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Το σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Κυριακής 25/6 στο χωριό Βέλος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε επάνω σε κολώνα της ΔΕΗ.

Οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο όχημα, το οποίο και υπέστη σοβαρότατες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε με εξαιρετικά αδύναμο σφυγμό και σοβαρά τραύματα που καθιστούσαν κρίσιμη την πορεία της υγείας του.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 19 ετών οι οποίες τραυματίστηκαν και εκείνες σοβαρά και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και κατόπιν διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στον απεγκλωβισμό τους από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η Πυροσβεστική και η ομάδα διάσωσης Ευβοίας sar-312, καθώς και η αστυνομία που ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!