Πάτρα-Τροχαίο ατύχημα με τους 3 νεκρούς: Μιλά στο evia online ο αυτόπτης μάρτυρας Ν. Αποστόλου της ομάδας διάσωσης Ευβοίας Sar -312 (νέο συγκλονιστικό βίντεο)

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άτομα, ανάμεσά τους και ένα τρίχρονο αγοράκι.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου ήταν ο Ευβοιώτης Νίκος Αποστόλου, επικεφαλής της ομάδας διάσωσης Ευβοίας Sar -312, όπου βρισκόταν σχεδόν 3 οχήματα πίσω από τη Jaguar. Μαζί με τη σύζυγό του και τον γιό τους, έσπευσαν αμέσως στον τόπο του τροχαίου και προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς έχουν μόνιμα μέσα στο όχημά τους όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις πρώτες βοήθειες. “Ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που έχω δει στη ζωή μου”, τόνισε ταραγμένος στο eviaonline

Η πολυτελής Jaguar με οδηγό έναν 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 53χρονη.

Στη συνέχεια το πολυτελές όχημα συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη κάτοικο της Καρυάς Πατρών. Αμέσως μετά το τροχαίο έφθασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο.

Στην συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθάσει στο σημείο του τροχαίου μετέφεραν τους πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Να σημειωθεί ότι πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του μικρού αγοριού. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!