Παλαιοχριστιανοί: Η άφαντη έγκυος σύζυγος σπάει τη σιωπή της -«Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα, είμαστε ενωμένοι»

Άφαντη παραμένει ακόμα η έγκυος σύζυγος με τα δύο ανήλικα παιδιά του παλαιοχριστιανού Μανώλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η σύζυγος, παρά το γεγονός ότι είναι άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα.

Η αποκλειστική δήλωση, μέσω του δικηγόρου της, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, που εξασφάλισε το Star, αναφέρει:

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι».

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση, μέσω του δικηγόρου της, είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Πότε θα εμφανιστεί η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού»
Από την πλευρά του, ο πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα παιδιά του.
Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου. 

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Iefimerida.gr

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!