Πατέρας έπνιξε την 42χρονη κόρη του – “Δεν άντεχα να τη βλέπω άρρωστη”, είπε

Η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας – Την βρήκε νεκρή ο αδερφός της ο οποίος στη συνέχεια βρήκε και τον πατέρα του τραυματισμένο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Μια συγκλονιστική ιστορία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της 42χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη από τα χέρια του ίδιου του 69χρονου πατέρα της το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 42χρονη, την οποία βρήκε νεκρή ο αδερφός της μέσα στο διαμέρισμα που έμενε στην οδό Μετεώρων, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Φωτογραφίες από το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 42χρονη

- Διαφήμιση -
thessaloniki-dolofonia-3
thessaloniki-dolofonia-2
thessaloniki-dolofonia-1

Όταν, δε, ο αδερφός της πήγε στο σπίτι του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας για να τον ενημερώσει για ό,τι είχε συμβεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Εκεί ήταν που ο πατέρας της 42χρονης φέρεται να είπε στον γιο του ότι ήταν αυτός που σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο οπου νοσηλεύεται.

«Από 14 ετών είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Όταν εγώ ήρθα εδώ τη βρήκα στο αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν ένα γλυκύτατο χαμογελαστό πλάσμα. Ο πατέρας της ήταν απόμακρος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό» είπε γειτόνισσα της οικογένειας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!