ΣΟΚ ! Τέμπη -Οι δίδυμες αδερφές στο τρένο λίγο πριν την τραγωδία-Βίντεο μέσα από το μοιραίο βαγόνι!

Βίντεο μέσα από το μοιραίο βαγόνι! Οι δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους στο τρένο, λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη, που τους στοίχισε τη ζωή!

Οι δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους στο τρένο πριν την τραγωδία

«Ίσως φτάσουμε κάποτε» έγραφαν λίγο πριν το δυστύχημα τα τρία κορίτσια από το Καστράκι. Ανατριχίλα προκαλούν stories που είχαν δημοσιεύσει στο Instagram τα τρία κορίτσια από το Καστράκι Καλαμπάκας, οι δύο 20χρονες αδελφές και η μεγαλύτερη σε ηλικία ξαδερφή τους, λίγη ώρα πριν τη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Η Θώμη, η Χρυσή και η Αναστασία Πλακιά

Τα κορίτσια φαίνονται στα stories να περιμένουν την αναχώρηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 γράφοντας «ίσως φτάσουμε κάποτε».

Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, μια από τις τρεις κοπέλες ακούγεται να λέει «φίλε ποτέ ξανά με τρένο».

Τα κορίτσια, οι δίδυμες και η εξαδέλφη τους, όλες μόλις 20 ετών, είχαν πάει στην Καλαμπάκα για να δουν τους γονείς τους και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στη μοιραία αμαξοστοιχία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί πραγματοποιούσαν τις σπουδές τους.

Η Θώμη, η Χρυσή και η Αναστασία Πλακιά, ταξίδευαν πρώτη φορά με το τρένο, και είχαν αγανακτήσει με τις καθυστερήσεις για αυτό και σχολίαζαν στα social media. Πού να ήξεραν ότι θα ήταν τόσο τραγικά προφητικές …

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!